Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ammatilliset perustutkinnot

Näytteenotto hoitotyössä

Keuda, paikassa Tuusula
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Näytteenotto hoitotyössä

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Syvennä osaamistasi näytteenoton ammattilaiseksi!

Koulutuksen avulla pääset kehittämään kliinistä ja teoreettista osaamistasi monipuolisesti näytteenotossa ja asiakaspalvelutyössä. Koulutuksen käytyäsi pystyt työskentelemään itsenäisesti näytteenottoa vaativissa asiakaskontakteissa. Opiskelun aikana tarvitset työ- tai harjoittelupaikan, jossa voit ottaa näytteitä ja osoittaa osaamisen tutkinnon osan näytössä. Suosittelemme oppisopimuksen solmimista alan työpaikan kanssa. Myös koulutussopimus on mahdollinen.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Näytteenotto hoitotyössä (15 osp). Tutkinnon osa Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta.

Laajuus ja kesto

15 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää noin kolme kuukautta.

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka jo hakeutumisvaiheessa. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon. Hakiessasi tähän koulutukseen sinun tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Tuusula, Kirkkotie 31

Ajankohta

Koulutus toteutetaan seuraavan kerran syksyllä 21.10.2024 – 20.12.2024 Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää työssäoppimista työpaikalla ja lähiopetusta Keudassa joko iltaisin tai päivisin.

Päivä-monimuotokoulutuksessa opetusta on vaihtoehtoisesti joko maanantaisin klo 8.30–14.00 tai keskiviikkoisin klo 8.30–14.00.

Ilta-monimuotokoulutuksessa opetusta on tiistaisin ja torstaisin klo 16.30–19.30.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Sinisalo Päivi

Opettaja

+358505690185

Tuusula, Kirkkotie 31

Hollmén Johanna

Opettaja

+358401454918

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Näytteenotto hoitotyössä, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näytteenotto hoitotyössä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu