Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Puhtaat ja hygieeniset tekstiilit palveluna muun alan yrityksille!

Tekstiilihuollon ammattilaisena toimit tekstiilihuollon pesu- ja viimeistelytehtävissä erilaisissa alan yrityksissä. Työskentelet itsenäisesti myös tiimivastaavana, laadunvalvontatehtävissä tai asiakaspalvelussa.

Keudasta löytyy Euroopan ainoa opetuspesula ja olemme ainoa oppilaitos Suomessa, joka tarjoaa tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutusta sekä lähi- että verkko-opetuksena. Käytännön harjoittelu onnistuu kätevästi opetuspesulassa, jossa voit myös suorittaa näyttöjä.

Tämän tutkinnon käytyäsi voit työskennellä sairaala-, vesi-, ja mattopesuloissa, kemiallisissa pesuloissa sekä tekstiilejä vuokraavissa pesuloissa.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos sinulla on jo työkokemusta tekstiilihuoltoalalta ja työskentelet alalla tällä hetkellä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan tekstiili- ja muotialan perustutkintoon.

Työ on melko fyysistä seisomatyötä ja usein vuorotyötä.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1,5 – 2 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka koostuu työssäoppimisesta alan työpaikalla sekä keskimäärin 2 – 3 lähiopetuspäivästä kuukaudessa. Lähiopetus on Keudan Sibeliuksenväylän toimipisteessä Järvenpäässä. Opiskelussa hyödynnetään myös verkko-oppimisympäristöä. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Mansio Maarit

Opettaja

+358 504 150 810

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu