Ammatilliset perustutkinnot

Urheilupolku ammattiin

Keuda, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Urheilupolku ammattiin

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Oletko kilpaurheilija ja haluaisit yhdistää opiskelun ja urheilun?

Keudassa voit nyt opiskella urheilupolulla ja aikatauluttaa opinnot harjoitusrytmiisi sopiviksi. Urheilupolku ammattiin on mahdollista valita kolmessa tutkinnossa.

1) Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto

Nuoriso- ja yhteisöohjaaja

Nuoriso- ja yhteisöohjaajana hallitset erilaisten asiakasryhmien, kuten kouluikäisten, nuorten, erityisryhmien, aikuisten tai ikäihmisten ohjaamisen ja osallistamisen. Käytät työssäsi monipuolisia ohjausmenetelmiä, kuten liikuntaa, kädentaitoja, draamakasvatusta, leiritoimintaa ja kulttuuriohjausta.

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon suoritettuasi voit työskennellä erilaisissa kasvatuksen, ohjaamisen ja hyvinvoinnin edistämisen tehtävissä. Perustutkinto on myös hyvä väylä jatko-opintoihin.

Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Lisäksi rikostaustaote tulee esittää ennen työpaikalla tapahtuvan oppimisen alkua.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

2) Liiketoiminnan perustutkinto

Merkonomi

Liiketoiminnan osaajia tarvitaan monilla aloilla. Merkonomina voit työskennellä esimerkiksi asiakaspalvelun ja myynnin, markkinointiviestinnän, palvelumuotoilun sekä erilaisten talous- ja toimistopalvelujen tehtävissä.

Olet asiakaslähtöinen liiketoimintaosaaja, jolla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, kielitaitoa ja taloushallinnan osaamista. Saat koulutuksesta perusvalmiudet myös yrittäjyyteen ja jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Liiketoiminnan ammattilaisena toimit monipuolisissa työtehtävissä erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

3) Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

IT-tukihenkilö tai ohjelmistokehittäjä

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnosta saat monipuolisen osaamisen työelämään IT-alalle sekä valmiudet jatko-opintoihin.

IT-tukihenkilönä voit toimia yritysten tai julkishallinnon IT-tuessa, kaupan alan myyntitehtävissä tai itsenäisenä yrittäjänä. IT-tukihenkilön polusta voit valmistua erilaisiin tehtäviin, ja se toimii myös hyvänä perustutkintona, jos tavoitteenasi on edetä korkeakouluopintoihin.

Ohjelmistokehittäjänä toimit ohjelmointialan yrityksissä tai yritysten IT-osastolla. Ohjelmoijana voit toimia myös itsenäisenä yrittäjänä. Ohjelmistokehittäjän opintopolkua suositellaan henkilöille, joilla on jo harrastuneisuutta ja kokemusta ohjelmoinnista, koska työllistymiseen vaaditaan oman portfolion rakentamista ohjelmistoprojekteista.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Miten ja missä voin opiskella?

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina, Teamsin välityksellä ja työelämässä oppimalla. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös lähiopetukseen ja saada tukea ohjauspajalla. Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon aikaisempi osaamisesi ja urheilun myötä kertynyt osaaminen. Tutkinnon suorittaminen kestää henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti noin 2–3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Kilpinen Mia

Opettaja

+358401745564

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Tervala Eeva

Opettaja

+358504150824

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Piiroinen Tiina

Opettaja

+358504419938

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheilupolku ammattiin, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheilupolku ammattiin? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu