Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Vammaisalan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Tuusula
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Vammaisalan ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Uusi syventävä koulutus vammaisalalle!

Vammaisalan ammattitutkinnon suorittaneena teet tärkeää työtä vammaisten ihmisten parissa.

Henkilökohtaisen avun osaamisalan suorittaneena ammattilaisena työskentelet henkilökohtaisena avustajana. Osaat toimia henkilökohtaisena avustajana asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa vammaisuutensa tai sairautensa takia. Avustat henkilökohtaisen avun käyttäjää päivittäisissä toimissa, työssä ja opiskelussa, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa tai sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä itsemääräämisoikeutta vahvistaen.

Kehitysvamma-alan osaamisalan suorittaneena työskentelet julkisen, yksityisen tai kolmannen sektorin työpaikoissa, joissa eri-ikäiset kehitysvammaiset ihmiset asuvat, opiskelevat, työskentelevät tai ovat palveluiden käyttäjinä

Keudassa opiskelet joustavasti ja työelämälähtöisesti henkilökohtaisen osaamisen kehittymissuunnitelman mukaisesti.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos sinulla on jo vammaisalan työkokemusta ja olet töissä alalla tällä hetkellä. Vammaisalan työpaikat sijoittuvat julkiselle, yksityiselle ja kolmannelle sektorille. Tätä tutkintoa voi opiskella vain, jos täytät tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Lisäksi sinun tulee esittää rikostaustaote ennen työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Mikäli sinulla ei ole vielä alan kokemusta, voit hakea sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon. Jos sinulla on jo sosiaali- ja terveysalan perustutkinto käytynä eri osaamisalalta, voit hakea sosiaali-ja terveysalan osaamisalaopintoihin suorittamaan vammaistyön osaamisalan.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1 – 2 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena, jossa solmitaan koulutus- tai oppisopimus alan työpaikalle. Hankit osaamista työpaikalla, verkko-opintoina ja teemapäivissä (lähiopetus).

Teemapäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin Keudan Kirkkotien toimipisteessä Tuusulassa:

4.4.2022 2.5.2022 30.5.2022 15.8.2022 5.9.2022 3.10.2022 7.11.2022 5.12.2022 9.1.2023 6.2.2023 6.3.2023 Laine Tuija

Opettaja

+358 504 150 859

Tuusula, Kirkkotie 31

Kari Outi

Opinto-Ohjaaja

+358 504 344 105

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vammaisalan ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vammaisalan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu