Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Yrittäjyyden ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Yrittäjyyden ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Haluatko varmuutta ja osaamista – sitä kautta menestystä?

Suunnitteletko yrityksen perustamista tai oletko jo toimiva yrittäjä? Tai innostaako kenties yritysneuvojana toimiminen?

Tule opiskelemaan Yrittäjyyden ammattitutkintoa!

Saat tuhdit eväät yrittäjyyteen tai yritysneuvontaan sekä paljon käytännön työkaluja. Yrittäjyyden ammattitutkinto sopii sekä alkaville yrittäjille että jo kokemusta keränneille tai sukupolvenvaihdostilanteisiin. Tutkinnossa työstät mentorin tuella oman yrityksesi suunnitelmia: täsmennät liikeideaasi, terävöität tuotteesi tai palvelusi ja otat myynnin ja markkinoinnin kokonaisvaltaisesti haltuun. Ja viet nämä kaikki jokapäiväiseen käytäntöön. Yritysneuvojan tutkinnossa saat eväät toisten yritysten ohjaamiseen ja neuvontaan.

Kolme suuntautumisvaihtoehtoa

Yritystoimintaa suunnitteleva Yritystoimintaa kehittävä Yritysneuvoja

Yrittäjyyden ammattitutkinnon jälkeen sinulla on valmiudet työllistää itsesi yrittäjänä, franchising-yrittäjänä, yrittäjämäisessä toiminnassa tai yritysneuvojana. Yrittäjyys vaatii uskallusta ja riskinottokykyä, päättäväisyyttä ja halua menestyä. Itsenäisyys, hyvät organisointitaidot ja luovuus ovat ammattimaiselle yrittäjälle tärkeitä ominaisuuksia.

Koulutus omien tarpeidesi mukaan

Koulutus käsittää suuntautumisvaihtoehdosta riippuen keskeisiä asioita yritystoiminnan suunnittelusta ja käynnistämisestä tai jo toimivan yritystoiminnan analysointia ja kehittämistä. Tämän lisäksi voit valita juuri sinulle tarpeellisia valinnaisia osioita kuten esimerkiksi myynti ja markkinointi, talouden tulosten varmistaminen ja kehittäminen, tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen tai vaikka liiketoiminnan osa-alueen digitalisointi. Halutessasi voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos toimit jo yrittäjänä tai yrittäjämäisessä tehtävässä tai sinulla on aito kiinnostus ryhtyä yrittäjäksi. Lisäksi sinulla tulee olla riittävää osaamista omalta alaltasi.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1 – 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Valmennus koostuu orientaatiopäivästä, 12 lähiopetuspäivästä sekä ohjaustapaamisista. Lähiopetuspäivien välillä osallistujat työstävät oman yrityksensä suunnitelmia. Lähiopetus pidetään Keudan Sibeliuksenväylän toimipisteessä Järvenpäässä. Koulutus on mahdollista opiskella kokonaan verkossa Teamsin välityksellä.

Jos sinulla on alan yritys tai työpaikka, voit suorittaa koulutuksen yrittäjän oppisopimuksella tai oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Koivisto Virpi

Opettaja

+358 401 745 491

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Moisiola Kari

Opettaja

+358 504 093 805

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358 401 744 434

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjyyden ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjyyden ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu