Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Ensihoitaja (AMK) | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lappeenranta
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ensihoitaja (AMK) | päivätoteutus

ambulanssi

LAB-ammattikorkeakoulun ensihoitajakoulutuksessa saat laaja-alaiset valmiudet sairaalan ulkopuolisesta ensihoitotyöstä ja sairaanhoitajan osaamisesta eri hoitotyön alueilta.

Ensihoitajan tutkinto-ohjelmassa saat valmiudet ennakoida, tunnistaa ja toimia tilanteen edellyttämällä tavalla ihmisen henkeä uhkaavissa tilanteissa. Kiireettömillä ensihoitotehtävillä osaat arvioida asiakkaan palvelu- ja hoidontarpeen, suunnitella jatkohoidon ja ohjata asiakkaan tarkoituksenmukaisen avun piiriin. Ensihoitajan on osattava toimia hoitotilanteissa sekä itsenäisesti että osana hoitotiimiä. Työssä on oltava valmis tekemään itsenäisiä, tutkittuun tietoon ja hoito-ohjeisiin perustuvia päätöksiä. Ensihoitajana voit työskennellä myös tiimin johtajana.

Työ vaatii oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä valmiutta toimia johdonmukaisesti myös vaikeissa ja yllättävissä tilanteissa. Ensihoitajana työskentely vaatii hyvää fyysistä ja psyykkistä terveyttä ja työkykyä, koska työssäsi kohtaat muuttuvia tilanteita ja vastaat potilasturvallisuudesta.

Ensihoitajaksi opiskelua monipuolisesti

LAB-ammattikorkeakoulun ensihoitajakoulutus antaa sinulle hyvät teoreettiset ja käytännön valmiudet toimia hoitotyön asiantuntijana niin ensihoidon kuin sairaanhoidon tehtävissä. Ensihoitajakoulutuksessa opiskelusi tapahtuu pääsääntöisesti kampuksella arkipäivisin. Yhteisöllinen opiskelu luo verkostoja ja työelämässä tärkeitä yhteistyötaitoja. Ajoittaiset verkko-opintojaksot ja verkko- ja lähiopetusta yhdistävät opintojaksot tuovat vaihtelua ja joustoa opiskelumenetelmiin ja aikatauluihisi. Opintojakson aikataulut saat tietää lukukauden alussa.

Ensihoitajakoulutuksesta iso osa on ammatillista harjoittelua aidossa ensihoidon ja hoitotyön ympäristössä. Ammatillinen harjoittelu edellyttää sinulta kokoaikaista opiskelua. Opiskeluun sisältyy myös erilaisia itsenäisesti tai pienryhmissä laadittavia oppimistehtäviä.

Ensihoitajan (AMK) tutkinnon lisäksi saat pätevyyden toimia sairaanhoitajana kaikkialla Euroopan unionin alueella.

LAB-ammattikorkeakoulussa ihmisten erilaisuus ja moninaisuus nähdään rikkautena ja jokaista ihmistä arvostetaan riippumatta hänen taustastaan tai asemastaan. Koulutuksen aikana saat valmiuksia asiakkaiden ja työyhteisöjen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen.

Ensihoitajakoulutus antaa tulevaisuuden osaamisvalmiuksia

LABin ensihoitajakoulutus vastaa tulevaisuuden ensihoitajan osaamisvaatimuksiin. Opinnot perustuvat tutkittuun tietoon, jolla varmistetaan tarvittava teoreettinen ja käytännön hoitotyön osaaminen.

Ensihoidon ja hoitotyön opintojen lisäksi opit opiskelun aikana hyödyntämään myös hoitotyön uusia teknisiä innovaatioita ja ihmisen toimintakykyä tukevia älykkäitä hyvinvointiteknologian ratkaisuja. Opit ohjaamaan asiakkaita sähköisten terveyspalvelujen ja eri teknologioiden turvallisessa käytössä. Lisäksi opit soveltamaan ja kehittämään digitaalisia ja teknologisia ratkaisuja erilaisten asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä muiden alojen ammattilaisten kanssa.

Ensihoitajakoulutus on sitoutunut edistämään kestävän kehityksen tavoitteita toiminnassaan. Tavoitteena on, että LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuu terveydenhuollon ammattilaisia, jotka osaavat toimia ammatissaan kestävän kehityksen tavoitteiden ja periaatteiden mukaisesti. Opintojesi aikana opit konkreettisesti tekemään kestävän kehityksen mukaisia päätöksiä terveydenhuollon ammattilaisena.

Ensihoitajakoulutus sisältää yleissairaanhoitajan työhön vaadittavat opinnot. LABissa ensihoitajakoulutus painottuu vahvaan kliiniseen osaamiseen ja potilasturvallisuuteen, joiden osaamista vahvistetaan läpi opintojen uudenaikaisessa simulaatiokeskuksessamme.

Opintojen rakenne

Ensihoitaja (AMK) tutkinto on 240 opintopistettä. Ensihoitajakoulutuksen opinnot muodostuvat LABin yhteisestä ydinosaamisesta, sairaanhoidon ammatillisesta ydinosaamisesta ja ensihoidon täydentävästä osaamisesta.

  • LABin yhteinen ydinosaaminen, 15 opintopistettä.
  • Ammatillinen ydinosaaminen, 155 opintopistettä, josta ammattitaitoa edistävää ohjattua harjoittelua on 75 opintopistettä.
  • Ensihoidon osaaminen, 70 opintopistettä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ensihoitaja (AMK) | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Lähiopetus
  • Lappeenranta
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ensihoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ensihoitaja (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu