🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Medianomi (AMK) | digitaalisen kokemuksen suunnittelu | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lahti
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Medianomi (AMK) | digitaalisen kokemuksen suunnittelu | päivätoteutus

kampus, kolme ihmistä ja lab logo

Digitaalisen kokemuksen suunnittelun koulutuksessa keskitytään kehittämään parempaa ja sujuvampaa arkea ja tulevaisuutta. Digitaaliset teknologiat kehittyvät koko ajan, joten myös osaavien käyttäjälähtöisen kokemuksen suunnittelijoiden merkitys kasvaa. Digitaalisen kokemuksen suunnittelu -koulutuksessa opit ymmärtämään kaikkia niitä pisteitä, jotka digitaalisessa maailmassa kohdataan, ja osaat luoda näiden pisteiden summasta positiivisen käyttäjäkokemuksen. 

Digitaalisen kokemuksen suunnittelun medianomikoulutuksessa voit erikoistua käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelijaksi, digitaalisten konseptien osaajaksi tai digitaalisen maailman palvelumuotoilijaksi. Opintojasi tukevat alansa huiput opettajat ja moderni, tilava kampus, josta löytyvät laboratoriot uusille teknologioille siinä missä perinteisille kädentaidoillekin.

Digitaalisen kokemuksen suunnittelun koulutus toteutetaan toimintaympäristössä, jossa luovalla yhteisöllä ja yhteisöllisyydellä on suuri merkitys. LAB Muotoiluinstituutista valmistut vahvaksi ja monipuoliseksi luovan alan osaajaksi.

Erikoistu digitaaliseen palvelumuotoiluun, käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnitteluun tai digitaalisiin konsepteihin

Suuntaudut medianomin opinnoissasi omien uratavoitteidesi ja toiveidesi mukaisesti digitaaliseen palvelumuotoiluun, käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnitteluun (UI/UX) tai digitaalisiin konsepteihin. 

Voit rakentaa kiinnostuksesi mukaista asiantuntijuutta ja oppia uusia työtapoja, ohjelmistoja ja laitteita monialaisissa oppimisympäristöissä. Ammattiopintojesi lisäksi voit kasvattaa ammattiosaamistasi täydentävän osaamisen sisällöillä. Henkilökohtaisen tutoroinnin avulla sinua ohjataan kehittämään omia vahvuuksiasi niin, että osaamisesi on kilpailukykyistä tulevaisuuden työmarkkinoilla.

Uudet tilat ja laitteet mahdollistavat monipuolisen ja ajanmukaisen oppimisen, joka tapahtuu kiinteässä yhteydessä työelämään. Valmistuneet huippuammattilaiset ovat mukana opetuksen kehittämisessä ja toteutuksessa sekä tekevät kanssasi työelämäprojekteja ja hankkeita. Näin jo opintojen aikana rakennat ammatillista verkostoa ja ymmärrystä digitaalisten suunnittelijoiden ja muotoilijoiden moninaisiin sekä muuttuviin työprosesseihin ja tehtäviin.

Opintojen rakenne

YDINOSAAMINEN 75 op
Yhteinen ydinosaaminen 15 op
Ammatillinen ydinosaaminen 60 op

TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN 120 op
Harjoittelu 30 op
Opinnäytetyö 15 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Medianomi (AMK) | digitaalisen kokemuksen suunnittelu | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Lähiopetus
  • Lahti
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutkseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Medianomi (AMK) | digitaalisen kokemuksen suunnittelu | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu