Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK) | kuntoutuksen ja liikunnan integraatio |verkko-opinnot

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Etätoteutus
Verkossa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK) | kuntoutuksen ja liikunnan integraatio |verkko-opinnot

Koulutuksen keskeisenä teemana liikunnan ja kuntoutuksen integraation vahvistaminen. Riittävällä fyysisellä aktiivisuudella on vahva tutkimusnäyttö terveyden ja toimintakyvyn edistäjänä, sairauksien ennaltaehkäisijänä sekä myös sairauksista toipumisessa ja kuntoutumisessa. Koulutuksessa liikunnan ja kuntoutuksen sisältöjä tarkastellaan laajemmin koko sosiaali- ja terveysalaa läpileikkaavina teemoina.

Kuntoutuksen ja liikunnan integraation YAMK-koulutuksen suorittanut osaa innovoida, toteuttaa ja johtaa käyttäjä- ja tarvelähtöisiä kuntoutus- ja liikuntapalveluita yhdistämällä eri alojen osaamista ja asiantuntijuutta. Koulutuksen suorittanut osaa tuottaa, arvioida ja käyttää toimintansa perusteena liikunnan ja kuntoutuksen tutkimustietoa sekä toimia tavoitteellisesti liikunnan ja kuntoutuksen monialaisissa verkostoissa asiantuntijatehtävissä. Asiantuntijuuden lähtökohtana on yksilön kunnioittaminen sekä itsensä jatkuva kehittäminen.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

sairaanhoitaja (ylempi amk) ensihoitaja (ylempi amk) terveydenhoitaja (ylempi amk) sosionomi (ylempi amk) fysioterapeutti (ylempi amk)

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.  LABilla on...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti


Arvioinnit
Arvioinnit
Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK) | kuntoutuksen ja liikunnan integraatio |verkko-opinnot ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit