Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Terveydenhoitaja (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Lappeenranta
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Terveydenhoitaja (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus

Tavoite

Haluatko opiskella tervedenhoitajatutkinnon verkkopainotteisesti?

LAB-ammattikorkeakoulun verkkopainotteisessa terveydenhoitajakoulutuksessa opiskelet teoriaopinnot verkko-opetusmenetelmiä hyödyntäen ja osallistuen säännöllisesti ryhmäsi verkkotapaamisiin etukäteen ilmoitettuina ajankohtina. Tämän lisäksi opiskeluusi kuuluu hoitotyön taitojen harjoittelua ammattikorkeakoulun oppimis- ja simulaatiotiloissa, jotka toteutuvat lähiopetuksena sovitusti joko Lappeenrannan tai Lahden kampuksilla.  Sairaanhoitajakoulutuksesta yli kolmannes on ammatillista harjoittelua aidossa hoitotyön ympäristössä. Opiskelu verkkopainotteisessa terveydenhoitajakoulutuksessa edellyttää sinulta itseohjautuvuutta, hyvää ajanhallintakykyä ja valmiutta opiskella itsenäisesti. 

LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuneena terveydenhoitajana olet terveydenhoidon asiantuntija, jolla on sekä terveydenhoidon että sairaanhoidon osaaminen. Teoreettisten opintojen lisäksi opiskeluusi kuuluu hoitotyön taitojen harjoittelua, jotka toteutuvat ammattikorkeakoulun oppimis- ja simulaatiotiloissa. Opiskelun aikana opit hyödyntämään hoitotyön uusia teknisiä innovaatioita ja ihmisen toimintakykyä tukevia älykkäitä hyvinvointiteknologian ratkaisuja. Terveydenhoitajakoulutuksesta yli kolmannes on ammatillista harjoittelua aidossa hoitotyön ympäristössä.

Terveydenhoitajana osaat edistää eri-ikäisten ihmisten ja perheiden terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia laaja-alaisesti. Tunnet alan teorian ja hoitotyön käytännöt, ja osaat soveltaa niitä vaihtelevissa asiakastilanteissa. Tunnistat riskiryhmiin kuuluvia asiakkaita ja perheitä. Tuet ja autat heitä sekä ohjaat tarvittavan avun piiriin mahdollisimman varhain. Osaat myös toimia joustavasti moniammatillisissa työryhmissä. Työ vaatii taitoa toimia johdonmukaisesti vaikeissa, yllättävissäkin tilanteissa.

LAB-ammattikorkeakoulun terveydenhoitajakoulutus on sitoutunut edistämään kestävän kehityksen tavoitteita toiminnassaan. Tavoitteena on, että LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuu aikanaan terveydenhuollon ammattilaisia, jotka osaavat toimia ammatissaan kestävän kehityksen tavoitteiden ja periaatteiden mukaisesti. Opintojesi aikana opit konkreettisesti tekemään kestävän kehityksen mukaisia päätöksiä terveydenhuollon ammattilaisena.

Halutessasi voit suorittaa osan opinnoistasi kansainvälisessä opiskelijavaihdossa.

Terveydenhoitaja (AMK) tutkinto antaa sinulle pätevyyden toimia sairaanhoitajana kaikkialla Euroopan unionin alueella.

Tule rohkeasti mukaan edelläkävijöiden joukkoon!

Sisältö

LAB-ammattikorkeakoulun terveydenhoitajakoulutuksen opiskelijana kehität ammattitaitoasi niin, että uudet asiat rakentuvat jo olemassa olevan osaamisen perustalle. Koulutus sisältää terveydenhoitotyön ja yleissairaanhoitajan (AMK) opinnot.
LABin terveydenhoitajakoulutus painottuu vahvaan käytännön osaamiseen ja potilasturvallisuuteen, joiden osaamista vahvistetaan läpi opintojen modernissa simulaatiokeskuksessamme.

Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana perehdyt turvalliseen ja eettiseen hoitotyöhön teoriassa, käytännön harjoituksissa sekä oikeissa asiakas- ja potilastilanteissa. Tämän ohella vahvistat tiedonhankinnan ja viestinnän osaamistasi.

Opintojen edetessä opit kliinisessä hoitotyössä tarvittavia taitoja ja pääset soveltamaan oppimaasi terveydenhoitotyön ja hoitotyön harjoitteluissa. Voit harjoitella sairaalassa esimerkiksi vuodeosastoilla, lasten osastoilla sekä mielenterveys- tai päihdeasiakkaiden parissa.
Lukukausi- ja lukuvuositeemat auttavat sinua keskittymän olennaisiin asioihin, kun laadit itsellesi henkilökohtaista urasuunnitelmaa ja osaamistavoitteita.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.  LABilla on...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti


Arvioinnit
Arvioinnit
Terveydenhoitaja (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele lähihoitajaksi

Haluatko tehdä tärkeää ja merkityksellistä työtä? Tule lähihoitajakoulutukseen! Opinnoissa voit valinnoillasi syventää osaamista haluamaasi suuntaan.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: