🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Fysioterapeutti (AMK) | päivätoteutus

Laurea-ammattikorkeakoulu, paikassa Espoo
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku 2025
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku 2025
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Fysioterapeutti (AMK) | päivätoteutus

Fysioterapeuttina erikoistut ihmisen liikkeeseen, liikkumiseen ja toimintakykyyn. Fysioterapeutin työssä tärkeää on asiakkaan kohtaaminen ja ohjaaminen, asiakkaan tutkiminen ja kliininen päätöksenteko, fysioterapiataidot sekä erilaisten menetelmien soveltaminen ja kehittäminen.

Opinnoissa on teoriaopintoja, työpaja‎työskentelyä ja harjoittelua. Opintoja voi tehdä koko opintojen ajan myös erilaisissa työelämäyhteistyössä toteutettavissa projekteissa, joista opiskelijat antavat hyvää palautetta. Tiimissä toimiminen, vastuunotto ja työelämäkumppanit motivoivat opiskelijoita ja edistävät oppimista. Osaamistaan voi syventää esimerkiksi sairaaloiden, palvelukeskusten tai liikuntatoimen toimeksiannoissa. Myös urheiluseurat, järjestöt tai yritykset ovat tärkeitä kumppaneita. 

Käytännön fysioterapiataitoja opitaan myös neljän harjoittelujakson aikana sekä opintojaksojen työpajoissa, joissa on mukana asiakkaita. Lisäksi opiskelija voi halutessaan täydentää opintojaan valinnaisella viidennellä harjoittelujaksolla.

Fysioterapeuttiopiskelijana voit vahvistaa kansainvälisyysosaamistasi osallistumalla englanninkielisille opintojaksoille, oppimalla uusia kieliä tai hakeutumalla opiskelijavaihtoon. Laurean kampuksilla opiskelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Se mahdollistaa kotikansainvälisyystaitojen kehittymisen erilaisin yhteisopiskelun ja yhteistyön tavoin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Fysioterapeutti (AMK) | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2025

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku 2025

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fysioterapeutti (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 10 000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 17 suomeksi ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu