🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Kansanopistot
4,6 (8 Arvioinnit)

Lääketieteelliseen suuntaavat opinnot

Linnasmäen opisto, paikassa Turku
Pituus
1 lukuvuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 lukuvuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lääketieteelliseen suuntaavat opinnot

Lääketieteelliseen suuntaavat opinnot

Suunnitteletko lääketieteen tai eläinlääketieteen opintoja? Jäikö opiskelupaikka vielä saavuttamatta ja haluat lisää valmiuksia tuleviin valintakokeisiin?

Kehitä opiskelutekniikkaasi ja kertaa lukion biologian, kemian ja fysiikan oppisisältöjä.

Lääketiede on yliopistojen tarjoamista koulutusohjelmista yksi haastavimmista. Hyvien työllistymismahdollisuuksien ja arvostetun ammatin vuoksi koulutusohjelmaan pyrkii joka vuosi useita tuhansia hakijoita. 

Koulutuksen sisältö

Lääketieteelliseen suuntaavat opinnot kehittävät luonnontieteellistä ajattelua ja vahvistavat opiskelijoiden tietämystä lääketieteen valintakokeen keskeisissä oppiaineissa. Koulutuksessa paneudutaan valintakokeissa tärkeisiin aihealueisiin ja käydään läpi lukion fysiikan, kemian ja biologian opetussuunnitelmien mukaiset asiasisällöt. Koulutuksen tavoitteena on antaa hyvät valmiudet lääketieteen alan valintakokeisiin ja kehittää opiskelijoiden analyyttistä ajattelua. Opinnoista on hyötyä myös hakiessasi muille luonnontieteellisille aloille, kuten farmasiaan, biokemiaan ja biolääketieteeseen.

Koulutus koostuu pääasiasiassa luento-opetuksesta, laskuharjoituksista sekä itsenäisestä työskentelystä. Loppukeväästä valmentaudutaan tuleviin pääsykokeisiin. Kahdessa biologian kurssissa (Elämän kemia ja Genetiikan perusteet) käytetään englanninkielistä oppikirjaa. Hyvä englannin taito on eduksi näillä kursseilla.

Kurssin opetusmateriaalia täydentäväksi itseopiskelumateriaaliksi on mahdollista hankkia Mafynetti-materiaali alennettuun hintaan. Opisto maksaa osan Mafynetin kustannuksista ja saat sen käyttöön 250 euron lisämaksusta. Mafynetin arvo erikseen ostettuna on 629 e. Edun saat kun opiskelet Linnasmäen opiston lääketieteen opintoihin suuntaavassa koulutuksessa koko koulutuksen ajan.

Opiskelu linjalla on kokopäiväistä ja opetusta on keskimäärin 25 tuntia viikossa.

Opiskelupaikan vastaanottaminen Linnasmäen opistossa ja linjan suorittaminen ei vaikuta korkeakouluhakuun. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lääketieteelliseen suuntaavat opinnot, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on ylioppilastutkinto tai vähintään kolmen vuoden opiskelu peruskoulun jälkeen ja suosituksena lukion pitkät oppimäärät biologiassa, fysiikassa ja kemiassa.

Opiskelijat valitaan hakemuksen sekä lukion biologian, fysiikan ja kemian oppiaineiden loppuarvosanojen ja suoritettujen kurssien määrän (huomioidaan biologian ja kemian osalta max 5 kurssia ja fysiikan osalta max 7 kurssia) sekä näiden aineiden ylioppilastutkinnon arvosanojen perusteella.

Hakemuksia käsitellään ja opiskelijavalintakirjeitä postitetaan hakuajan päätyttyä. Opiskelijavalinnan tuloksista ilmoitetaan sekä sähköpostitse että postitse lähetettävällä kirjeellä. Hakuajan päättymisen jälkeen voi tiedustella mahdollisia vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Kirjautumismaksu 50 €, hyvitetään opintomaksujen laskutuksen yhteydessä. Opetus, sisältää lounaan koulupäivinä: 90 €/viikko. Työviikkoja on 32, joten opetuksen kokonaishinta on 2880 €. Kokonaishinta ei sisällä vapaaehtoista Mafynetti Lääkis Itseopiskelupakettia.

Opiskelija voi anoa asumisoikeutta opiston asuntolassa. Asuminen: 60 € / työviikko / 2 hengen huoneessa ja 93 € / työviikko / 1 hengen huoneessa (hinnat sisältävät aamiaisen ja päivällisen). 

Opintoihin on mahdollista hakea KELA:n opintotukea.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteelliseen suuntaavat opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 8 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
3/5
Opiskelija
01 helmi 2022
Laadukasta opetusta

Kemian ja biologian opettaja on loistava, kaikkiin kysymyksiin saatiin vastaus. Kemian ja biologian perusteet ovat nyt erittäin hyvin hallussa.

5/5
Tyytyväinen oppilas
12 touko 2020
Todella hyvä hinta/laatusuhde

Pienellä rahalla täysipäiväinen lukiotyylinen lääkikseen valmentava koulutus.

5/5
KS
23 huhti 2020
Erittäin monipuolinen

Koulutus ylitti omat odotukseni. Sain vahvistettua jo ennen oppimaani tietoa sekä opin erittäin paljon uutta. Samaan tavoitteeseen pyrkivät opiskelukaverit ja erittäin ammattita...

Näytä lisätiedot
Linnasmäen opisto
Lustokatu 7
20380 Turku

Linnasmäen opisto on kansanopisto, joka tukee opiskelijoiden elämänhallintaa ja omatoimisuutta. Opisto antaa eri-ikäisille, eri taustaisille ja eri elämänvaiheessa oleville oppijoille valmiuksia jatko-opintoihin, luo edellytyksiä työelämään sijoittumiselle ja työelämässä kehittymiselle sekä ehkäisee syrjäytymistä. Vuosi Linnasmäen opistolla ei ole välivuosi. Se on...

Lue lisää oppilaitoksesta Linnasmäen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu