Kansanopistot

Lääketiede

Työväen Akatemia, paikassa Kauniainen
Pituus
1 lukuvuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
1 lukuvuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lääketiede

Lääketiede

Aloita lääketieteen opiskelu Työväen Akatemiassa

Kiinnostaako lääketiede? Oletko hakenut tai hakemassa lääketieteelliseen, hammaslääketieteelliseen tai eläinlääketieteelliseen? Oletko korottamassa fysiikan, kemian tai biologian YO-arvosanoja?

Opintojen sisältö ja rakenne

Työväen Akatemian lääketieteen linjalla kertaat ja hiot lääketieteellisen valintakokeessa vaadittavia tietoja ja taitoja.

Työväen Akatemian lääketieteen opinto-ohjelmassa opiskellaan lääketieteen pääsykokeissa vaadittavat lukion fysiikan, biologian ja kemian laajan oppimäärän sisällöt. Lisäksi kerrataan valintakokeiden kannalta keskeiset matematiikan taidot ja laskurutiinit.

Opinnot soveltuvat yhtä hyvin tuoreille ylioppilaille kuin myös niille joiden opinnoista on jo aikaa. Opetuksen tavoitteena on kerrata, syventää ja hioa kokeissa tarvittavia tiedoja ja taitoja. Harjoitustehtävät auttavat soveltamaan tietoja pääsykoetehtävien ratkaisemisessa. Samalla opiskelija pystyy arvioimaan omia kykyjään ja valmiuksiaan lääketieteellisen pääsykokeen kannalta. Opiskelu tarjoaa valmiuksia myös muihin luonnontieteellisiin  aineisiin pyrkiville.

Lukuvuoden aikana käydään läpi koko lukion oppimäärä fysiikassa, kemiassa ja biologiassa, ja keskitytään perusosaamisen vahvistamiseen. Kevätlukukauden loppupuolella korostuu valmentautuminen lääketieteellisten alojen valintakokeeseen. Opettajat ovat kokeneita lääketieteellisten alojen valintakokeeseen valmentaneita lukion aineenopettajia.

Lääketieteellisellä linjalla opiskelu tukee myös syksyn ja kevään ylioppilaskirjoituksiin valmentautumista, jos tavoitteenasi on korottaa fysiikan, kemian ja biologian arvosanoja.

Lukuvuoteen voi sisällyttää avoimen yliopiston opintoja myös opiston muista ohjelmista, kuten kielistä, psykologiasta tai logopediasta.

Kurssit

  • Lukion fysiikan laaja oppimäärä, kurssit 1-8
  • Lukion biologian laaja oppimäärä, kurssit 1-6
  • Lukion kemian laaja oppimäärä, kurssit 1-6
  • Valmennuskurssit ja harjoitukset fysiikasta, kemiasta ja biologiasta
  • Simulaatiokokeet
  • Muilta linjoilta vapaasti valittavat opinnot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lääketiede, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kustannukset

Opiskelu Työväen Akatemiassa on maksullista. Kysy lisätietoa opintomaksuista suoraan oppilaitokselta.

Opiskelu Työväen Akatemiassa on päätoimista, joten se oikeuttaa Kelan opintotukeen. Kansanopistot kuuluvat toisen asteen opintotuen piiriin. Toisen asteen opintotuki ei vähennä tulevia korkeakouluopintojasi varten myönnettäviä opintotukikuukausia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketiede? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työväen Akatemia
Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...

Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu