Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ei arviointeja

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

paikassa Vantaa (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Useita henkilöitä poseeraa käytävällä

Mercuria – sinulle sopiva

Mercuria on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. Mercurialla on yli satavuotiset perinteet ja vuodesta 1986 lähtien oppilaitos on sijainnut Vantaan Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Aito opiskelijalähtöisyys, uudistuminen ja ajankohtaisuus ovat Mercurialle tärkeitä arvoja, joita se on painottanut läpi historiansa. 

Mercuriassa opiskelee noin tuhat tyytyväistä nuorta ja aikuista. Perustehtävänsä eli laadukkaan opetuksen takaamisen lisäksi Mercuria on aktiivinen hanke- ja kehitystoiminnassa sekä tarjoaa opiskelijoilleen monenlaisia palveluja opinto-ohjauksesta työ- ja urapalveluihin.

Liiketalouden osaamista nuorille ja aikuisille

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, on kaupan ja hallinnon alan perustutkinto. Merkonomi on moniosaaja, jonka koulutus takaa monipuoliset työmahdollisuudet kaikilla elinkeinoelämän aloilla liiketaloudellista ja kaupallista osaamista vaativissa tehtävissä.

Mercuriassa voit suorittaa merkonomiopinnot sinulle parhaiten sopivalla tavalla: päiväopiskeluna, ilta- ja monimuotokoulutuksena tai oppisopimuskoulutuksena. Nuoret voivat valita koulutuksensa kolmivuotisena, kaksivuotisena (yo-pohjainen) tai suorittaa sekä merkonomin että ylioppilaan tutkinnon samalla kertaa.

Voit kehittää ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. Työelämän koulutuksista löydät yksityiskohtaista lisätietoa täältä

Haluatko lisätietoa Mercurian koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Mercurian koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Mercurialle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Mercuria kauppaoppilaitos Oy? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuria sosiaalisessa mediassa

Yhteystiedot

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

Puh: (09) 895 581
www.mercuria.fi

Sponsoroitu