Ammatillisen tutkinnon osat

Ikääntyvien osallisuuden edistäminen 35 osp

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
5 kuukautta
Pituus
5 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ikääntyvien osallisuuden edistäminen 35 osp

Lähihoitaja! Haluatko edistää osaamistasi ikääntyvien parissa työskentelemisessä? Täydennä sosiaali- ja terveysalan osaamistasi Ikääntyvien osallisuuden edistäminen -tutkinnon osalla.

Koulutuksen laajuus on 35 osaamispistettä (osp).

Koulutuksen toteutus

Ryhmämuotoisena järjestettävä koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena. Koulutus sisältää lähiopiskelua, itsenäistä sekä ohjattua etäopiskelua verkko-oppimisympäristöä hyödyntäen sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ikääntyvien osallisuuden edistäminen 35 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilla.

Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja haluat täydentää osaamistasi sairaanhoitotyössä toimimisessa.

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella, tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin, joka on Oulussa. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu