Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
2.9.2020
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku 12.5.-3.8.2020.
   
Lähiopetus
Oulu
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon suorittanut osaa valmistaa ja koota erilaisia metallialan tuotteita sekä asentaa ja kunnostaa alan koneita ja tuotantolinjoja. Valmistustekniikan osaamisalalla voi suuntautua koneistukseen, levy- ja hitsaustyöhön tai koneenasennukseen.

Levyseppähitsaaja työelämässä

Levyseppähitsaajan käsissä syntyvät erilaiset kotelot, kaapit, säiliöt, palkit ja rakennusteollisuuden metallituotteet. Valmistuksen laadun on täytettävä tiukat vaatimukset. Levyseppähitsaaja voi työskennellä esimerkiksi ohutlevyteollisuudessa, teräsrakennevalmistuksessa, laivanrakennusteollisuudessa tai kunnossapidossa eri teollisuuden aloilla.

Opiskelu

OSAOn levyseppähitsaajan koulutus muodostuu ammatillisista ja kaikille yhteisistä tutkinnon osista. Koulutukseen kuuluvia tutkinnon osia ovat muun muassa levytöiden ja hitsauksen perustyöt, koneenasennuksen opinnot ja asennuksen ja automaation perustyöt.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Arvioinnit

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: