🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Ammatilliset perustutkinnot

Rakennusalan perustutkinto | maarakentaja

OSAO, paikassa Kaukovainio
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Rakennusalan perustutkinto | maarakentaja

Koulutus sopii sinulle joka pidät käytännönläheisestä työstä ja haluat tehdä töitä ulkoilmassa. Olet monipuolinen osaaja ja yksi tärkeä tekijä ryhmässä. Maarakentajana kehityt työssäsi koko ajan ja kohtaat uusia haasteita. Ammattitaitoisia maarakentajia tarvitaan jatkuvasti työelämässä.

Ammatti ja opinnot

Maarakennuksen osaamisalan suorittaneena osaat tehdä talonrakennustyömaan perustusvaiheen töitä ja tavanomaisen maarakentamisen kohteen töitä. Osaat asentaa kunnallisteknisiä sade- ja jätevesijärjestelmiä sekä vesijohtoja varusteineen. Toimit kaivutöissä koneiden kaivutöiden ohjaajana ja osaat käyttää rakennustyömaan perustyövälineitä, oikeita työtapoja ja materiaaleja.

Koulutus antaa erinomaiset perustiedot ja taidot maarakentamisesta. Koulutus koostuu pakollisista ja vapaasti valittavista opinnoista. Vapaasti valittavien opintojen avulla voit valita mihin suuntaudut maarakentamisen alalla. Kuorma-auton kortin suorittaminen ja perustason ammattipätevyyden hankkiminen onnistuvat koulutuksessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan perustutkinto | maarakentaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Kaukovainio
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Kielitaidon arviointi

Yleiset kielitutkinnot mittaavat, miten osaat käyttää vierasta kieltä käytännön tilanteissa. Nämä ovat tilanteita, joissa joudut puhumaan, kuuntelemaan, kirjoittamaan tai lukemaan. Voit ilmoittautua OSAOssa järjestettäviin yleisiin kielitutkintotesteihin (YKI).

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu