Ammatillisen tutkinnon osat

Sairaalatekstiilien huoltaminen 15 ops | tutkinnon osa tekstiili- ja muotialan perustutkinnosta

OSAO, paikassa Haukipudas
Pituus
4-6 kk
Seuraava aloitus
13 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4-6 kk
Seuraava aloitus
13 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sairaalatekstiilien huoltaminen 15 ops | tutkinnon osa tekstiili- ja muotialan perustutkinnosta

Ota haltuun eri tavat toteuttaa sairaalatekstiilien huoltoa. 15 osaamispisteen (osp) laajuinen Sairaalatekstiilien huoltaminen -tutkinnon osa antaa sinulle lisäksi oppia sairaalapesulan eri työvaiheissa työskentelemiseen.

Toteutus

Koulutus sisältää lähiopiskelua oppilaitoksessa, työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä itsenäistä opiskelua. Opiskelijan työllisyystilanne huomioidaan uraohjauksessa ja henkilökohtaisen opiskelupolun suunnittelussa.

Tutkinnon osa on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, mikäli hakijalla on jo opiskeltavalle alalle soveltuva työpaikka, jossa voi tehdä koulutustavoitteen mukaisia työtehtäviä.

Koulutuspaikka: Haukiputaan yksikkö, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Kesto

Opinnot alkavat 13.5.2024 ja kestävät noin 4 – 6 kuukautta.

Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaminen ja todetaan, millaista osaamista tutkinnon muodostumiseen opiskelija tarvitsee. Tämä määrittää opiskeluajan.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat epätyypillisissä työsuhteissa (esim. osa-aikatyö/ määräaikaiset työsuhteet) työskentelevät tai työvoiman ulkopuolella olevat henkilöt, joilla ei ole perusasteen jälkeistä ammatillista tutkintoa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaalatekstiilien huoltaminen 15 ops | tutkinnon osa tekstiili- ja muotialan perustutkinnosta, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

13 toukokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Haukipudas

Hakeminen

Hakijat valitaan haastattelun perusteella. Hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päättymisen jälkeen. Kutsu lähetetään sähköpostilla ja kutsun lähettämisestä lähetetään hakijalle tekstiviesti. Haastattelut järjestetään viikolla 17/2024. Valinnasta ilmoitetaan haastattelujen jälkeen. Valintatieto lähetetään sähköpostilla ja sähköpostin lähettämisestä lähetetään tekstiviesti.

Koulutuksessa on 5 opiskelijapaikkaa.

Kielitaidon arviointi

Yleiset kielitutkinnot mittaavat, miten osaat käyttää vierasta kieltä käytännön tilanteissa. Nämä ovat tilanteita, joissa joudut puhumaan, kuuntelemaan, kirjoittamaan tai lukemaan. Voit ilmoittautua OSAOssa järjestettäviin yleisiin kielitutkintotesteihin (YKI).

Kustannukset

Opetus on maksutonta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu