Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekstiili- ja muotialan perustutkinnon osa | erikoislaitteen hyödyntäminen valmistuksessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Naantali
Ammatilliset perustutkinnot

Tekstiili- ja muotialan perustutkinnon osa | erikoislaitteen hyödyntäminen valmistuksessa

Tekstiili- ja muotialan perustutkinnon osa | erikoislaitteen hyödyntäminen valmistuksessa

Rasekon FabLab tarjoaa digitaalisia tuotantovälineitä, joilla voi luoda prototyyppejä ja valmistaa yksilöllisiä esineitä. Tässä koulutuksessa opit FabLab-ympäristön 3D-tulostimen tai laserleikkurin ja tarratulostimen suunnitteluohjelmat ja laitteiden käytön ja perehdyt näiden laitteiden käyttömahdollisuuksiin omalla ammattialallasi.

Saat tietoja ja taitoja valita valmistuksessa tarvittavia työmenetelmiä, toimintoja tai ohjelmia tarkoituksenmukaisesti, valmistaa ja viimeistellä käyttötarkoitukseen soveltuvia tuotteita tai niiden osia, työskennellä laitteella itsenäisesti työturvallisuusohjeita noudattaen sekä laskea valmistuskustannuksia.

Koulutuksen sisältö

Käytettävissä olevat ohjelmistot ovat Designspark Mechanical (3d-suunnittelu ja tulostus) ja Inkscape (laser ja tarraleikkuri), joista opiskelija valitsee jomman kumman (32 h) tai kummatkin (yht. 64 h). Koulutuksen lopuksi oma ammattitaito osoitetaan käytännön työtehtävissä valmistamalla tuote tai sen osa erikoislaitetta hyödyntäen.

Koulutus sisältää:

  • Lähiopetusta – ja luentoja
  • Pajatyöskentelyä eri työvälineiden parissa
  • Ryhmä- ja henkilökohtaista ohjausta sekä reflektointia
  • Itsenäistä työskentelyä
  • Osaamisen näyttö

Koulutuksessa on 2 - 3 aloitusta vuosittain. Katso Rasekon verkkosivuilta seuraava aloitusajankohta. Seuraava koulutus alkaa 21.1.2021.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kenelle tahansa digitaalisesta valmistuksesta kiinnostuneelle. Erityisesti se sopii minkä tahansa alan kädentaitajille ja yrittäjille, sillä koulutuksessa voi kehittää erilaisia prototyyppejä omaan ammattialaan sopien.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinnon osa | erikoislaitteen hyödyntäminen valmistuksessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hae opiskelemaan tutkinnon osaa jatkuvalla haulla Rasekon verkkosivujen kautta.  

Tutkinto / todistus

Tekstiili- ja muotialan perustutkinnon osa | erikoislaitteen hyödyntäminen valmistuksessa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinnon osa | erikoislaitteen hyödyntäminen valmistuksessa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi


Arvioinnit
Tekstiili- ja muotialan perustutkinnon osa | erikoislaitteen hyödyntäminen valmistuksessa ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinnon osa | erikoislaitteen hyödyntäminen valmistuksessa täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: