Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Bachelor of Health Care | Nursing | full time studies

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
englanti
Autumn
Viimeinen hakuaika: Joint application
   
Lähiopetus
Oulu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bachelor of Health Care | Nursing | full time studies

Sairaanhoitajan työssä tarvitset oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Hoidat erilaisia asiakkaita/potilaita itsenäisesti ja yhteistyössä muiden sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa. Osaat suunnitella, koordinoida ja kehittää hoitotyötä. Kykenet kantamaan vastuuta kokonaisuuksista ja johtamaan tiimejä. Laaja tietoperusta, organisointitaidot ja jatkuva kehittyminen ovat välttämättömiä. Sairaanhoitajan työ muuttuu ja kehittyy koko ajan mm. terveyspalvelujen ja teknologian kehityksen myötä.

Sairaanhoitajana et pelkää muutoksia, uusia ja yllättäviä tilanteita tai ihmisten erilaisuutta. Äkilliset muutokset potilaiden voinnissa vaativat ripeitä päätöksiä, toimintaa ja paineensietokykyä. Pitkäaikaisissa hoitosuhteissa suunnitelmallisuus ja pitkäjänteisyys ovat tärkeitä. Sairaanhoitaja tarvitsee hyviä ihmissuhdetaitoja ja tilannetajua sekä asiakastyössä että yhteistyössä muun henkilökunnan ja omaisten kanssa. Sairaanhoitajan työ on joskus fyysisesti raskasta. Joudut kohtaamaan myös vaikeita tilanteita, joissa tarvitaan paljon henkisiä voimavaroja.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Application through joint application system at studyinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Health Care

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, opettajan pedagogisia opintoja, ammatillisia erikoistumisopintoja, avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä täydennyskoulutusta. Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Oppilaitos järjestää kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta kokonaan englanniksi. Opetuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Kotkantie 1
90250 Oulu

Arvioinnit
Bachelor of Health Care | Nursing | full time studies ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.