Ylemmät AMK-tutkinnot

Data analytics and project management | YAMK

Pituus
1–2,5 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Joint application January
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
1–2,5 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Joint application January
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Data analytics and project management | YAMK

Englanninkielinen koulutus on verkko-opiskelua ja onnistuu joustavasti työn ohessa 1–2 vuodessa. Opinnot suoritetaan pitkälti vapaasti ajoitettavina online-kursseina ja oppimistehtävinä. Opintoihin kuuluu hands on -henkinen opintojakso, jossa pääset kehittämään oma asiantuntemustasi alueen yritystoimintaa palvelevassa case tutkimuksessa. Tutkintoon sisältyvä opinnäytetyö käynnistetään heti opiskelun alussa ja opintoja voidaan suunnata sen tarpeisiin.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK) on nimensä mukaisesti ylempi korkeakoulututkinto, joka antaa saman kelpoisuuden kuin yliopiston maisteritutkinto. Käytämme Oulun ammattikorkeakoulussa YAMK-tutkinnosta myös nimeä Master-tutkinto.

Osa opinnoista on yhteisiä muiden alojen YAMK-tutkintoa suorittavien kanssa. Yhteisissä opinnoissa tutustut ja verkostoidut siis myös muiden alojen asiantuntijoihin. Yhteisiä opintoja ovat strategia- ja henkilöstöjohtamisen, palvelumuotoilun, projektin johtamisen, yhteistoiminnallisen kehittämisen, hankintaosaamisen, myynti- ja asiakasosaamisen sekä yrittäjyyden opintojaksot.

Tutkintoon (60-90 op) sisältyvät opinnot ovat:

Tutkinnon laajuus on 60 (tekniikan ala) tai 90 (liiketalous) opintopistettä ja se muodostuu seuraavista kokonaisuuksista:

 • Tieteenalan opinnot 25 op
 • Ammatilliset syventävät opinnot 30 op
 • Vapaasti valittavat 5 op
 • Opinnäytetyö 30 op

Tieteenalan opintojen tavoitteena on antaa opiskelijalle maisterin tutkinnon vaatimat valmiudet tieteelliseen tutkimustyöhön. Ammatilliset syventävät opinnot keskittyvät data analyysin työkaluihin ja menetelmiin ja niiden soveltamiseen yritysten päätöksen teossa. Tutkinto-ohjelman ytimisenä on käytännönläheinen lähestymistapa, joka korostuu etenkin syventävissä opinnoissa ja opinnäytetyössä. Opinnäytetyössä keskitytään yritysten tarpeista lähtevään soveltavaan tutkimukseen.

Opinnäytetyö eli Master-työ

Opintoihin kuuluu 30 opintopisteen laajuinen työelämää kehittävä tutkimuksellinen kehittämistehtävä eli Master-työ, joka aloitetaan heti opintojen alussa- Opinnäytetyö tehdään yrityslähtöisesti niin, että opiskelija itse hankkii aiheen tai voi yhdistää kehittämistehtävän omaan työhönsä. Näin opiskelija vastaa aitoon tarpeeseen perustuvan kehittämishankkeen suunnittelusta, testauksesta ja toteutuksesta ja kehittyy myös itsenäisenä innovoijana. Opinnäytetyö vaatii sinulta systemaattista tutkivaa otetta, sisällön asiantuntijuutta, tehtävänrajausta, menetelmällistä osaamista, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä esittämis- ja julkaisutaitoja.

Työllistyminen valmistumisen jälkeen

Valmistuttuasi voit toimia asiantuntijana tuotekehityksessä, projekteissa ja tuotannossa. Voit työskennellä esimerkiksi

 • Tuotekehitys- tai tuotantopäällikkönä
 • Vaativien ICT- kehittämisprojektien ja hankkeiden vetäjänä
 • ICT-alan liiketoiminnan suunnittelu- ja johtotehtävissä
 • Oman alansa vaativissa asiantuntijatehtävissä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Data analytics and project management | YAMK, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • englanti
 • Viimeinen hakuaika: Joint application January

Hakeminen

Koulutukseen haetaan englanninkielisten korkeakoulututkintojen yhteishaussa tammikuussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Data analytics and project management | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Oulun ammattikorkeakoulu
Kiviharjuntie 4

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran. Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa....

Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu