Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Ei arviointeja

Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus

Oulun ammattikorkeakoulu, paikassa Oulu
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Video

Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus

Kaksi ihmistä

Miten rakennuksiin tuodaan ihmisiä palvelevia uusia ratkaisuja? Miten voit vaikuttaa rakennusten energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen? Talotekniikalla tarkoitetaan kiinteistöön liittyvien teknisten laitteiden ja järjestelmien kokonaisuutta. Tervetuloa opiskelemaan talotekniikkaa Oulun ammattikorkeakouluun! 

Koulutuksen sisältö

Opintojesi alkuvaiheessa vahvistat osaamistasi matematiikassa ja fysiikassa ja tutustut rakennuksen LVIS-järjestelmiin. Jo ensimmäisenä vuonna pääset myös suunnittelemaan pientalon ilmanvaihtoa. Opiskelet alalla tarvittavia mittauksia, mikä antaa pohjaa myöhemmille laboratoriotöille. Opettelet raportoimaan mittauksia ja esittämään oppimaasi suullisesti. Urakointia ja LVI-alan yrittäjyyttä opiskeltaessa hyödynnetään alan yrityksiä.

Suunnitteluprojekteissa suunnittelet vesi- ja viemärijärjestelmät, ilmastoinnin ja lämmitysjärjestelmän alalla käytössä olevilla ohjelmilla. Opinnäytetyön teet tyypillisesti alan yritykseen ja valmistaudut samalla siirtymään työelämään. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on riittävä koulutus LVI-järjestelmien vaativiin suunnittelutehtäviin.

Monimuotoryhmän opiskelu on päiväopiskelijoita itsenäisempää. Lähiopetuspäiviä on yksi viikossa. Muutoin opiskelet verkossa olevien tehtävien, videoiden ja muun materiaalin avulla viikoittain. Monimuotoryhmä mahdollistaa opiskelun työn ohessa. Tämä vaatii sinulta motivaatiota ja ajankäytön suunnittelua, jotta opinnot etenevät.

Missä LVI-insinööri työskentelee?

LVI-insinöörinä työskentelet tyypillisimmin LVI-suunnittelussa, projektinhoito- tai valvontatehtävissä niin uudisrakennuskohteissa kuin remontoitavissa kohteissa. Pääset suunnittelemaan rakennukseen lämmitys-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiä huomioiden asiakkaan ja rakennuksen käyttäjien tarpeet. Voit toimia myös esimiestehtävissä esimerkiksi kerrostalon LVI-saneerauksissa, tarkastaa LVI-suunnitelmia tai valvoa LVI-järjestelmien asennuksia työmailla.

Korjaus- ja kunnossapitotehtävissä teet esimerkiksi rakennusten kuntoarvioita ja selvität rakennusten energiankulutusta. Näiden pohjalta laadit korjaussuunnitelmia. Tuotekehitystehtävissä taas kehität moderneja LVI-ratkaisuja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Oulu
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Oulun ammattikorkeakoulu
Yliopistokatu 9
90250 Oulu

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran. Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa....

Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu