Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Oulu
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus

Talotekniikka on yhteisnimitys kiinteistön ja siihen liittyvien tilojen teknisten palvelujen, järjestelmien ja laitteiden kokonaisuudelle. Oamkissa opinnot suunnataan LVI-tekniikkaan. LVI eli lämpö, vesi ja ilma ovat aina osa rakentamista sekä rakennusten kunnostusta ja ylläpitoa.

Talotekniikan opinnoissasi keskityt niin yksityishenkilölle kuin yhteiskunnallisesti ajankohtaisiin ja merkittäviin aiheisiin: sisäilmastoon, ilmastointi-, lämmitys- ja jäähdytystekniikkaan. Tutkinnon suoritettuasi hallitset rakennusten tekniset järjestelmät. Osaat soveltaa ympäristöystävällistä ja energiatehokasta teknologiaa terveellisen ja viihtyisän asuin- ja työympäristön suunnittelussa ja käytössä. Hallitset alalla käytössä olevat tyypilliset ohjelmistot ja sovellukset. Pärjäät työelämän kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja vaativissa tilanteissa.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, opettajan pedagogisia opintoja, ammatillisia erikoistumisopintoja, avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä täydennyskoulutusta. Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Oppilaitos järjestää kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta kokonaan englanniksi. Opetuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Kotkantie 1
90250 Oulu

Arvioinnit
Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.