🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus

Metropolia Ammattikorkeakoulu, paikassa Helsinki
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kysy lisätietoja
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kysy lisätietoja
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus

Talotekniikan insinööri

Talotekniikan insinöörin (AMK) koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle alalla tarvittavat monipuoliset valmiudet sekä valmiudet jatkuvaan opiskeluun ja oman ammattialan kehityksen seuraamiseen. Talotekniikan insinööriksi (AMK) valmistuvat ovat valitsemansa opintopolun mukaan joko LVI-suunnitteluun tai kiinteistöjohtamiseen suuntautuneita insinöörejä.

LVI-suunnittelun opintopolusta valmistuva saa maankäyttö- ja rakennuslain 123 § ja asetuksen 48 § koulutuksellisen pätevyyden toimia suunnittelu- ja työnjohtotehtävissä. Koulutuksessa painotetaan talotekniikan LVI- ja sähköjärjestelmien kokonaisuuden hallitsemista.

Kiinteistöjohtamisen opintopolku antaa monipuoliset valmiudet kiinteistöjen johtamistehtäviin, joissa tarvitaan niin teknistä, taloudellista kuin hallinnollistakin osaamista. Vastaat asiakaslähtöisesti niihin haasteisiin, joita Suomen rakennuskannan kokonaisvaltainen käyttö, ylläpito, hallinta ja kehittäminen vaativat.

Koulutuksen sisältö

Opiskelijalle tarjotaan ammattiopintojen vaatimat valmiudet matemaattisissa ja luonnontieteellisissä asioissa sekä käytännön tietotekniikassa ja viestinnässä. Opiskelijalle syntyy valitsemansa opintopolun mukainen kokonaiskäsitys järjestelmistä ja toimintaympäristöstä.

Talotekniikan insinöörin (AMK) koulutuksessa voit valita opetustarjonnastamme oman mielenkiinnon ja tavoitteiden mukaisesti opintoja tutkintoosi. Ensimmäisen vuoden yhteisten opintojen jälkeen suuntaat LVI-suunnittelun tai kiinteistöjohtamisen opintopolulle, jossa valitset opintoja syventymiskohteesi mukaan. 

Opiskelujesi aikana omaksut monipuoliset valmiudet taloteknisten järjestelmien käyttöön, suunnitteluun, kehittämiseen ja rakentamiseen. Kiinteistöjohtamisen opintopolku antaa monipuoliset valmiudet kiinteistöjen johtamistehtäviin kiinteistöjen tekniikan, talouden ja hallinnan näkökulmista.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joten opinnot voi suorittaa työn ohessa. Lähiopetusta on noin 40 päivänä lukuvuodessa. Lisäksi osa opinnoista on saatavissa verkkototeutuksina. 

Lähipäivien lisäksi opiskelu sisältää verkko-opintoja, pienryhmätyöskentelyä, projekti- ja harjoitustöitä sekä oppimistehtäviä. Laskennallinen työmäärä on 1600 h lukuvuodessa. Opiskelu edellyttää oman kannettavan tietokoneen käyttöä lähi- ja etäjaksoilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Helsinki
  • Hakuaika: Kysy lisätietoja

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Myllypurontie 1
00920 Helsinki

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....

Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu