Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kulttuuriala | Taiteen tekijä ja kehittäjä | YAMK

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1–2 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuoto- ja verkkokoulutus
Oulu
Ylemmät AMK-tutkinnot

Kulttuuriala | Taiteen tekijä ja kehittäjä | YAMK

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuottaa ylempää korkeakoulututkintoa vastaavan kelpoisuuden. Koulutus on työelämälähtöistä, ja se syventää ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi. Koulutus antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja edetä alasi esimiestehtäviin ja haastavampiin asiantuntijatehtäviin. 

Koulutuksen sisältö

Koulutus kehittää ja syventää opiskelijan omaa taiteellista ja/tai taidepedagogista näkökulmaa. Lisäksi se auttaa näkemään opiskelijan oman työn osana taiteen ja kulttuurin laajempaa kontekstia.

Monialaiset valinnaiset opinnot kehittävät opiskelijan tekemien valintojen mukaisesti joko esimiestaitoja tai asiantuntijan roolissa toimimista.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, opettajan pedagogisia opintoja, ammatillisia erikoistumisopintoja, avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä täydennyskoulutusta. Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Oppilaitos järjestää kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta kokonaan englanniksi. Opetuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Kotkantie 1
90250 Oulu

Arvioinnit

Kulttuuriala | Taiteen tekijä ja kehittäjä | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.