Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan perustutkinto | mediapalvelujen toteuttaja, äänituotanto

Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokumpu
Pituus: 3 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku sekä erillishaku
Aloituspäivämäärä: Syksyllä tai keväällä
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Koulutuspaikkakunta: Outokumpu
Koulutustyyppi: Ammatilliset oppilaitokset

Media-alan perustutkinto | mediapalvelujen toteuttaja, äänituotanto

Opiskele äänituotantoa!

Media-alan perustutkinto | mediapalvelujen toteuttaja

Taiteellinen näkemys, ilmaisukyky, hyvä kuulo ja musikaalisuus ovat hyödyksi äänituotannon tehtävissä. Ammatissa tarvitaan yhteistyötaitoja, kekseliäisyyttä, luovuutta ja kykyä oppia teknisten laitteiden ominaisuuksia.

Äänituotannon opinnot

Äänituotannossa opiskellaan laajasti eri äänituotannon osa-alueita. Koulutusohjelmaan kuuluvat muun muassa studiotekniikan, äänitystekniikan ja tuotannonhallinnan opintokokonaisuudet.

Äänituotannon opintojen lisäksi media-alan koulutuksessa sivutaan viestinnän eri osa-alueita, kuten ilmaisutaitoa, valokuvausta, kulttuuriopintoja, ammattienglantia, yrittäjyyttä ja tekijänoikeuksia. Koulutuksen aikana opiskelija pääsee tekemään erilaisia asiakastöitä.

Äänituotannon ammattilainen työelämässä

Äänituotannon ammattilainen voi toimia äänittäjänä, miksaajana tai editoijana äänistudiossa tai ääniteteollisuuden palveluksessa. Hän voi antaa työpanoksensa myös elokuva-, tv-, radio- tai videotuotantoihin. Äänituotannon osaaja tekee esimerkiksi äänisuunnittelua ja toteutusta pelituotantoon tai digitaaliseen mediaan.

Nykyään äänituotannon tekijöitä työllistää lisäksi tilaäänisuunnittelu, mikä tarkoittaa tiettyyn tilaan, esimerkiksi museoon, suunniteltavaa ääntä tai äänimaisemaa.

Myös äänikirjojen tuotanto vaatii äänituotantoammattilaisen taitoa. Äänikirjoissa tarina ja musiikki rakennetaan yhdeksi kokonaisuudeksi – tarkoitus on luodan kuuntelijalle merkityksellinen ja miellyttävä kuuntelukokemus.

Lisätietoa mediapalvelujen toteuttajan koulutuksesta

Lisätietoa mediapalvelujen toteuttajan koulutuksesta saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokumpu ottaa sinuun yhteyttä. Kysythän rohkeasti!

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa tai erillishaussa.  Voit hakea erillishaussa, jos sinulla on aikaisempi ammatillinen perustutkinto, muu perusopetuksen jälkeen suoritettu ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto.

Tutkinto / todistus

Media-alan perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Media-alan perustutkinto | mediapalvelujen toteuttaja, äänituotanto.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokumpu

Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokumpu

Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokumpu

Pohjois-Karjalan ammattiopisto on ammatillisen osaamisen mestari ja kuuluu koulutuksen järjestäjien parhaimmistoon.  Pohjois-Karjalan ammattiopisto on osa Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymää.  Pohjois-Karjalan ammattiopisto kehittää ammatillista osaamista Pohjois-Karjalan hyväksi vastuullisesti sekä työelämä- ja yksilölähtöisesti.  Kulttuuriala Tekniikan ja liikenteen ala Sosiaali- ja terveys- ja liikunta-ala Pohjois-Karjalan ammattiopisto tarjoaa hyvät...


Lue lisää oppilaitoksesta Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokumpu

Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokumpu yhteystiedot

Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokumpu

Lammenkatu 18
83500 Outokumpu

 Näytä puhelinnumero
www.pkky.fi

Arvostelut

          (4)
Äänituotannon opiskelija   |   1.10.2011
Pohjois-Karjalan Ammattiopisto Outokummussa on mukava työskennellä ja opetus on laadultaan erittäin hyvä ja innostava ja motivoiva. Koulussa on kalliit ja hienot laitteistot, joita saa käyttää omana vapaa-aikanaankin omiin projekteihin, mikä on suuri plussa koulutukselle ja opinnoille. Koulun laitteistoa ja mikrofoneja saa lainata omalla nimellä...
Näytä kokonaan