Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Taideteollisuusalan ammattitutkinto | savirakentaja

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Mynämäki
Ammattitutkinnot

Taideteollisuusalan ammattitutkinto | savirakentaja

Taideteollisuusalan ammattitutkinto

Taideteollisuusalan ammattitutkinto | savirakentaja

Tässä koulutus sinulle savirakentamisesta kiinnostunut rakennusalan osaaja tai sellaiseksi haluava! Tavoitteena on tuottaa ammattilaisia savirakentamisen yleistyvään tarpeeseen tai laajentaa nykyistä ammatillista osaamista savirakentamismenetelmillä. Koulutuksen aikana suoritetaan taideteollisuusalan ammattitutkinto (tai erillisiä tutkinnon osia) ja opetellaan erilaisia savirakentamisen menetelmiä kehittäen omia tuotteita tarjottavaksi asiakkaille.

Koulutuksen sisältö

Savirakentajan opinnoissa perehdytään erilaisiin savirakentamistekniikoihin, kehitetään omia tuotteita ja toteutetaan niitä asiakkaille. Tuotteet voivat olla esimerkiksi rakentamispalveluja, piharakennelmia, rakennusten osia kuten rappauksia, sisäseiniä tai savilattioita tai rakentajille myytäviä savipohjaisia tuotteita. Ideoita haetaan myös kansainvälisiltä kentiltä opintomatkailun merkeissä, sillä monissa maissa savirakentaminen on huomattavasti yleisempää ja merkittävämpää kuin Suomessa.

Opinnoista noin kaksi kolmasosaa on käytännön tekemistä ja loput sitä tukevaa suunnittelua ja teoriaa. Tavoitteena on että savirakentajaksi valmistuvalla olisi opintojen päätteeksi valmiita toimivia tuotteita sekä suunnitelma yritystoiminnan aloittamiseksi.

Opinnot ovat päätoimisia ja opintojen alussa laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma ja sitä täydennetään opintojen edetessä. Aiempi soveltuva osaaminen otetaan huomioon, joten opintojen jaksotus ja pituus voi vaihdella opiskelijoittain.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan ammattitutkinto | savirakentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Hakea voivat savirakentamisesta ja yrittäjyydestä kiinnostuneet, mieluiten jo valmiiksi rakennusalan kokemusta omaavat henkilöt, jotka haluavat savirakentamisesta tai savirakennustuotteiden valmistamisesta itselleen ammatin tai haluavat täydentää esimerkiksi korjausrakentamisosaamistaan savirakentamisella. Alalla toimimista edesauttaa kiinnostus yrittäjänä toimimiseen.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan ammattitutkinto, savirakentaja

Kustannukset

Korona-pandemian elinkeinoelämälle aiheuttamien ongelmien vuoksi Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on päättänyt tukea osaamisen kehittämistä. Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ei peri koulutusmaksua syksyllä 2020 aloitettavista ammatti- tai erikoisammattitutkintokoulutuksista eikä tutkinnon osista. Koulutusmaksua ei myöskään peritä koulutuksista, jotka alkavat vasta vuoden 2021 keväällä, mutta joihin ilmoittaudut jo syksyn 2020 aikana.

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Omaehtoisena opiskelumaksu on 450 € (lasku kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa. Lisäkustannuksia aiheuttavat mahdolliset opintomatkat, materiaalimaksut ja omien henkilökohtaisten työvälineiden hankinta opintojen edetessä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan ammattitutkinto | savirakentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi


Arvioinnit

Taideteollisuusalan ammattitutkinto | savirakentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele itsesi onnelliseksi!

Syvenny kuvataiteen, sarjakuvan, valokuvauksen, pelialan tai visuaalisen viestinnän maailmaan!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: