Sivuston käyttötapa: Mobiili

Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Raisio
Ammatilliset perustutkinnot

Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti

Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti

Suunnitteluassistentti

Suunnitteluassistentin työtehtäviä ovat tietokoneavusteinen tekninen piirtäminen ja -suunnittelu, 3D-mallintaminen, dokumenttien kokoaminen ja tuottaminen sekä asiakaspalvelu ja toimistotyöt. Ammatissa tarvitaan huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja tietoteknistä osaamista.

Opintojen sisältö

Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta, yhdestä osaamisalan valinnaisesta tutkinnon osasta, valinnaisista tutkinnon osista ja yhteisistä tutkinnon osista. Kaikille pakollinen tutkinnon osa on Suunnitteluprojektissa toimiminen ja osaamisalan mukainen tutkinnon osa on Teollisuuden suunnittelussa toimiminen. Valinnaisina voi valita esimerkiksi tutkinnon osat 3D-mallin muodostaminen ja tulostaminen tai Tilasuunnittelussa toimiminen.

Työelämässä

Työpaikkoja tarjoavat mm. suunnittelu- ja insinööritoimistot, tekniset virastot ja teollisuusyritykset.

Alalla työskentelevien ammattinimikkeitä ovat mm. suunnitteluassistentti, cad-piirtäjä, tekninen piirtäjä, dokumentoija ja koneenpiirtäjä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Meillä voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Koulutuksiin haetaan joko yhteishaun kautta Opintopolussa tai suoraan oppilaitokseen jatkuvalla haulla. Rasekon toimipisteet sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä....


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit

Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.