Ammattitutkinnot

Luottotutkinto™

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
6 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
3 830 EUR + alv 24% 3 255,50 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
24 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
6 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
3 830 EUR + alv 24% 3 255,50 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
24 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Luottotutkinto™

Rastor-instituutti
Luottotutkinnon opiskeltuasi hoidat itsenäisesti ja ammattimaisesti perintää, luotonvalvontaa ja luotonhallintaa. Tehokkaalla luotonhallinnalla voit vähentää yrityksesi perintätoimia ja luottotappioita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luottotutkinto™, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Luottotutkinnon käytyäsi olet luotonvalvonnan ja luotonhallinnan ammattilainen. Osaat arvioida yrityksen luottokelpoisuuden ja hoitaa vapaaehtoista ja oikeudellista perintää. Yrityksen rahoitus- ja vakuusvaihtoehdot selkenevät, ja taloutta koskevan informaation käyttö liiketoiminnan tukena tehostuu. Saat myös luotonvalvonnassa, luotonhallinnassa ja perintätoiminnassa tarvittavat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Koulutus soveltuu luotonvalvontaa, luotonhallintaa ja perintää hoitaville yrityksissä, julkishallinnossa ja järjestöissä sekä luottoalan ja perintätoimen tehtäviin siirtyville. Koulutus sopii myös luottoalan tehtävien perehdytykseen.

Olemme kehittäneet Luottotutkinnon yhteistyössä Luottoalan Asiantuntijat ry:n kanssa. Luottoalan Asiantuntijat ry myöntää koulutuksen käyneelle oikeuden käyttää lyhennettä LTS nimen yhteydessä. Koulutuksesta on valmistunut jo yli 1000 perinnän sekä luotonvalvonnan ja -hallinnan ammattilaista.

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luottotutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.