Ammattitutkinnot

Talouden johtamisen tutkinto™

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
8–12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
5 700 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
5 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
8–12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
5 700 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
5 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talouden johtamisen tutkinto™

Rastor-instituutti
Talouden johtamisen tutkinto avaa ovet strategiseen kumppanuuteen organisaatiossasi. Opit laajan talousosaamisen ja vahvan strategisen näkemyksen avulla luomaan arvoa, vahvistamaan liiketoimintaa ja johtamaan taloushallintoa kohti tavoitteita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talouden johtamisen tutkinto™, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Vastuullisella talousjohtajalla on keskeinen rooli organisaation menestyksessä. Tämä tutkinto antaa sinulle 360-näkymän ja tarvittavan osaamisen tulokselliseen talousjohtamiseen. Ymmärrät organisaatiosi strategian syvällisemmin ja hallitset työkalut, joilla johdat taloushallintoa strategisten tavoitteiden mukaisesti.
 
Asiakasarvon tuottaminen, vastuullisuus ja ennakointitaito erottavat parhaat yritykset tiukassa kilpailutilanteessa. Tässä koulutuksessa strateginen osaamisesi vahvistuu, ja opit analysoimaan talousinformaatiota ja viestimään siitä vaikuttavasti eri sidosryhmille. Näin varmistat, että organisaatiosi taloushallinto tukee liiketoimintaa ja luo kilpailuetua.
 
Koulutuksen kurssivalinnoissa on joustavuutta, jotta voit rakentaa koulutuskokonaisuuden, joka parhaiten vastaa sinun ja työnantajasi tarpeita. Verkostoituminen muiden taloushallinnon ammattilaisten kanssa vahvistaa ammatillista kehittymistäsi. Talouden johtamisen tutkinto sopii sinulle, joka vastaat organisaatiosi taloudesta tai haluat siirtyä vaativampiin talousjohtamisen tehtäviin.

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talouden johtamisen tutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.