🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Kirjanpitäjän tutkinto™

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
8 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
3 450 EUR + alv 24%
Aloitus
3 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
8 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
3 450 EUR + alv 24%
Aloitus
3 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kirjanpitäjän tutkinto™

Rastor-instituutti
Jos etsit kattavaa peruskoulutusta taloushallinnon tehtäviin tai kirjanpitäjäksi, tämä koulutus on sinua varten! Kirjanpitäjän tutkinnon suoritettuasi pystyt hoitamaan pienyrityksen kirjanpidon itsenäisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjanpitäjän tutkinto™, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tämä kirjanpitäjän koulutus perehdyttää sinut kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti kirjanpidon tehtäviin. Koulutuksen suoritettuasi olet osaava kirjanpitäjä, joka tuntee kirjanpidon säännökset, hallitsee juoksevan kirjanpidon ja osaa laatia tilinpäätöksen itsenäisesti. Tunnet myös reskontrat ja arvonlisäverotuksen perusteet sekä nykyaikaisen sähköisen taloushallinnon periaatteet. 

Koulutuksen harjoitustehtävissä hyödynnetään oikeiden yritysten todellisia kirjanpito-caseja, ja pääset kertaamaan kirjanpidon tärkeimpiä teemoja koulutusta täydentävissä vapaaehtoisissa kertauspäivissä.

Kirjanpitäjän tutkinto ei edellytä työpaikkaa taloushallinnossa tai kirjanpitäjänä. Koulutus sopii kirjanpidon työtehtäviin erikoistuville ja taloushallinnon tehtäviin tähtääville. Koulutus sopii erinomaisesti myös alan vaihtoa suunnitteleville. Se voi olla myös ensimmäinen askel matkalla kohti talouspäällikön roolia.

Kirjanpitäjän tutkinto koostuu 3 kurssista, joita voit opiskella myös yksittäin:

  • Kirjanpidon perusteet
  • Reskontrat taloushallinnossa ja arvonlisäverotuksen perusteet
  • Tilinpäätöksen laadinta

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjanpitäjän tutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.