Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ammattitutkinnot

Taloushallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 160 EUR
Seuraava aloitus
4 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 160 EUR
Seuraava aloitus
4 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Taloushallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Vahvista taloushallinnon strategista osaamistasi ja kehitä organisaatiosi taloushallinnon käytäntöjä. Taloushallinnon alan erikoisammattitutkinto antaa kokonaisvaltaisen näkemyksen talouden hallinnasta. Koulutuksen jälkeen budjetointiprosessi ja taloushallinnon seuranta sekä raportointi ovat uudella tasolla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taloushallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon taloushallinnon osaamisalassa osoitat strategisen osaamisesi taloushallinnon alalla. Osaat analysoida, suunnitella ja seurata taloutta sekä toteuttaa budjetti- tai talousarvioseurantaa ja sisäistä laskentaa. Kehität organisaatiosi taloushallinnon käytäntöjä jo opintojesi aikana, sillä työssä oppiminen on olennainen osa ammatillista tutkintoa. 

Tutkinto soveltuu muutaman vuoden talouden asiantuntija- tai esimiestason tehtävissä toimineille. 

Tutkinnon suorittaminen räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Rakennat itsellesi yksilöllisen tutkinnon valitsemalla niitä kursseja, jotka tukevat omia osaamistarpeitasi. Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon ja kasvat varmaksi taloushallinnon ammattilaiseksi.

Vaativasta taloushallinnon koulutuksesta kiinnostuneille, tai mikäli sinulle ei ole alan työpaikkaa näyttöjen antamista varten, suosittelemme Talouspäällikön tutkintoa.

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa. Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taloushallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.