Talouspäällikön tutkinto™

Rastor-instituutti
Yhteenveto
7–10 kk
suomi
4 200 EUR + alv 24%
3.5.2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammattitutkinnot
Rastor-instituutti

Talouspäällikön tutkinto™

Arvostettu, työelämälähtöinen Talouspäällikön tutkinto valmentaa sinusta itsenäisen ja tuloksellisen talouden asiantuntijan. Koulutuksella vahvistat osaamistasi talouden syventävien teemojen parissa. Opit tuottamaan ja tulkitsemaan organisaatiolle ajantasaisia taloushallinnon laskelmia suunnittelun ja päätöksenteon perustaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talouspäällikön tutkinto™, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Toimintaympäristön muuttuessa ennakointitaito korostuu. Tue syvällisellä talouden osaamisellasi organisaatiota toiminnan analysoinnissa, strategisessa suunnittelussa ja päätöksenteossa. 

Tämän käytännönläheisen koulutuksen jälkeen osaat jalostaa ja analysoida taloushallinnosta saatavaa tietoa ja viestiä siitä eri kohderyhmiä puhuttelevalla tavalla. Talousosaamisesi kehittyessä tuet organisaatiotasi kohti tuloksellista toimintaa.

Talouspäällikön tutkinto soveltuu erinomaisesti vaativampiin taloushallinnon tehtäviin tähtääville sekä niissä toimiville, esimerkiksi kirjanpitäjälle, laskenta- ja talouspäällikölle tai controllerille.

Talouspäällikön koulutuksen näkökulmia:

  • Tilinpäätöksen analysointi ja raportointi
  • Yrityksen talouden kehittäminen sisäisen laskennan avulla
  • Tilinpäätös- ja verosuunnittelu osana tuloksellista toimintaa
  • Rahoitus- ja investointilaskelmat tulevaisuuden ennakoinnin tukena
  • Konsernitilinpäätöksen laatiminen

Briefly in English (pdf)

Mitä ja kenelle, osaamispäällikkö Jaana Kamppila kertoo Talouspäällikön tutkinnosta. Katso video!  

   

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa oppimateriaalit ja verkkokirjaston käytön.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talouspäällikön tutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Talouspäällikön tutkinto™ ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Talouspäällikön tutkinto™ täytä seuraavat tiedot: