🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen -koulutuksessa saat mahdollisuuden kehittää tuotteitasi, palveluitasi tai toimintamallejasi vahvaan asiakasymmärrykseen pohjautuen. Saat syvälliset tiedot ja taidot tuotekehitysprosessista, projektinhallinnasta, innovoinnista sekä palvelumuotoilusta. Koulutus on hyödyllinen sinulle, joka työskentelet palveluiden tai tuotteiden kehittämisen parissa, vastaat liiketoiminnan kehittämisestä esihenkilönä tai toimit yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

​​​​​​​Koulutus tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää ammattitaitoasi ja vahvistaa osaamistasi tuotekehitystyön ja palvelumuotoilun eri osa-alueilla. Opinnot linkittyvät tiiviisti omaan työhösi ja kehittämiseen. Koulutuksen aikana kehität omaa tuote- tai palvelukehityshankettasi asiantuntijoiden ohjauksessa.

 • Asiakaslähtöisyys: Opit kehittämään palveluita, tuotteita tai toimintamalleja, jotka perustuvat syvään ymmärrykseen asiakkaistasi. Osallistat asiakkaan (sisäisen tai ulkoisen) mukaan kehittämisprosessiin.  Asiakasymmärrys auttaa tekemään tuotteistasi kilpailijoita parempia ja houkuttelevampia. Se myös auttaa tunnistamaan palvelun heikkoudet asiakkaan näkökulmasta ja mahdollistaa näin palvelun laadun parantamisen.
   
 • Tuotekehityksen hallinta: Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaita tuotekehitysprosesseja, joissa otetaan huomioon toimintaympäristön muutokset, asiakastarpeet ja kilpailutilanne. Otat haltuun palvelumuotoilun prosessin ja testaat palvelumuotoilun menetelmiä omaan kehittämisprojektiisi. Opit myös hyödyntämään tekoälyä prosessin eri vaiheissa.  
   
 • Projektinhallinta: Saat työkalut projektinhallintaan, joka on avain menestyksekkääseen tuotekehitykseen. Aikatauluttaminen, resursointi ja tiimiviestintä tulevat sinulle luontevaksi osaksi päivittäistä työtäsi.
   
 • Innovointi: Opit luomaan ja kehittämään innovatiivisia tuoteideoita ja palvelukonsepteja. Saat innovointiin uusia työkaluja ja näkökulmia sekä ryhmän ja kouluttajien sparrausapua.
   
 • Käyttöönotto ja käytäntöön vienti: Saat tarvittavat työkalut tuotteidesi ja palveluidesi käyttöönottoon ja hinnoitteluun. Näin saavutat liiketoiminnalliset tavoitteesi ja saat vietyä projektisi maaliin.

 

Tarjoamme tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon johtavaa koulutusta myös eri toimialoille ja erilaisilla painotuksilla. Katso tästä kaikki palvelumuotoilun ja tuotekehitystyön koulutukset.

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa. Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.