🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Utbildningsprogrammet för HR-koordinator

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
8–12 månader
Opiskelukieli
ruotsi
Hinta
1 950 EUR + alv 24%
Aloitus
17 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
8–12 månader
Opiskelukieli
ruotsi
Hinta
1 950 EUR + alv 24%
Aloitus
17 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Utbildningsprogrammet för HR-koordinator

Rastor-instituutti
Utbildningsprogrammet för HR-koordinator ger dig en heltäckande bild av personalarbete, som här kort beskrivs som HR. Du lär dig att stötta organisationens verksamhet och sköta praktiska HR-uppgifter på ett framgångsrikt sätt, enligt lagar och bestämmelser.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Utbildningsprogrammet för HR-koordinator, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Utbildningsprogrammet för HR-koordinator ger dig insikt och färdigheter att se HR som en del av affärsverksamheten. Du förstår vilken roll HR spelar i organisationen och hur ditt arbete stöttar cheferna och företagets personalpolicy. Du lär dig om arbetsförhållandets livscykel och hur HR stöder de olika faserna. Begrepp och terminologi samt lagstadgade uppgifter blir bekanta för dig genom utbildningen.

Därtill får du ett Välbefinnande i arbetet-kort som utfärdas av Arbetarskyddscentralen.
Utbildningen lämpar sig för personer som sköter eller kommer att sköta personaladministrativa uppgifter i sitt arbete eller som vill vidareutbilda sig i HR-frågor. Du behöver inte ha en arbetsplats i branschen eller tidigare erfarenhet av HR-funktioner.

HR-koordinatorutbildningen ger utmärkta förutsättningar att gå vidare till mer krävande HR-uppgifter.

Vilken nytta har du av utbildningen?

  • du förstår helheten av HR:s arbete
  • du lär dig om HR:s uppgifter och roll
  • du kan sköta de centrala uppgifterna inom HR-arbetet
  • du kan stödja personaladministrationens utvecklingsprojekt och HR-processer

Vilken nytta har arbetsgivaren av utbildningen?

  • organisationens personalfrågor blir skötta effektivt och på rätt sätt
  • genom en kunnig HR-persons arbete uppnås effektivitet i verksamheten och inbesparingar i kostnader
  • med en kunnig HR-administration är det lättare och effektivare att förutse och planera framtiden inom organisationen
     

 

Kustannukset

Deltagaravgiften debiteras i en rat och den ska vara betald innan utbildningen börjar. Om du har frågor gällande debiteringen av deltagaravgiften, så kan du kontakta oss på adressen laskutus@rastorinst.fi.
Deltagande i utbildningen kan annulleras utan avgift fram till 14 dygn innan utbildningen inleds. Då deltagande annulleras senare än 14 dygn innan utbildningen inleds, debiteras 50 % av utbildningens pris. Om deltagandet inte annulleras före utbildningen inleds, debiteras 100 % av utbildningens pris.

Till priset tillkommer moms om ingenting annat nämns i kursbeskrivningen. Studieavgifterna för yrkes- och specialyrkesexamina är momsfria.

Utbildningsanordnaren bibehåller rätten att annullera utbildningen ifall deltagarantalet anses vara för lågt. I det här fallet informeras studeranden om annulleringen av utbildningen så fort som möjligt. Betalda deltagaravgifter återbetalas eller alternativt kan den studerande välja en annan utbildning till samma pris i stället för den som annullerats. Utbildningsanordnaren har också rätt att ändra på utbildningens innehåll inklusive byta utbildare.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Utbildningsprogrammet för HR-koordinator? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.