Ammattitutkinnot

Maatalousalan ammattitutkinto | maatalouslomittaja tai tuotantoeläinhoitaja

Pituus
1,5 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maatalousalan ammattitutkinto | maatalouslomittaja tai tuotantoeläinhoitaja

Maatalousalan ammattitutkinto

Maatalousalan ammattitutkinto:

  • Maatalouslomittaja 
  • Tuotantoeläinhoitaja

Maatalouslomittaja

Maatalouslomittamisen osaamisalan suorittaneella maatalouslomittajalla on valmiudet työskennellä maatalouslomittajana joko kunnan tai yrityksen palveluksessa. Tutkinnon keskeinen tavoite on hankkia valmiudet työskennellä tuotantoeläintilalla eläintenhoitotehtävissä. Maatalouslomittajan tulee ottaa huomioon eläinten fysiologiset ja muut käyttäytymistarpeet ja eläinten turvallinen käsittely. Ammatissa vaaditaan joustavuutta ja aktiivista perehtymistä uusiin työkohteisiin ja -menetelmiin sekä hyviä ihmissuhde- ja asiakaspalvelutaitoja. Uuden tiedon omaksuminen, erilaisten koneiden ja teknologian käyttötaito, vaitiolovelvollisuuden noudattaminen ja tarttuvien tautien leviämisen ehkäiseminen ovat työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi tärkeitä ammattitaitovaatimuksia.

Tuotantoeläinhoitaja

Tuotantoeläinten hoitamisen osaamisalan suorittaneella tuotantoeläintenhoitajalla on valmiudet työskennellä tuotantoeläintilalla eläintenhoitotehtävissä. Ammatin keskeistä osaamista ovat tuotantoeläinten hoito sekä asiakaspalvelu- ja työelämätaidot. Tuotantoeläinten hoitaja vastaa tuotantoeläinten hoitamisesta itsenäisesti tai tiimin jäsenenä. Hän ottaa huomioon eläinten fysiologiset ja muut käyttäytymistarpeet ja käsittelee eläimiä turvallisesti. Hän hyödyntää monipuolisesti erilaisia koneita ja tuotantoteknologiaa sekä eläinten hoitamisessa, että hyvinvoinnin seurannassa ja edistämisessä. Hän osallistuu ja sitoutuu oman roolinsa mukaisesti maatalousyrityksen tavoitteiden ja laatuvaatimusten saavuttamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maatalousalan ammattitutkinto | maatalouslomittaja tai tuotantoeläinhoitaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Osara
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilla sivuilla.

Koulutus on tarkoitettu tuotantoeläinten hoitotöissä työskenteleville tai alalle hakeutuville, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja ammattitaitoaan alan työtehtävissä. Koulutukseen hakeutuvalla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön. Keskimäärin tutkinnon suorittamiseen kuluu aikaa noin 1,5 vuotta.

Tutkinto / todistus

Maatalousalan ammattitutkinto, maatalouslomittaja tai tuotantoeläinhoitaja

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 400 euroa. Kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvaatteista ja -välineistä, oppikirjoista ja muusta opiskelumateriaalista ja opintokäynneistä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatalousalan ammattitutkinto | maatalouslomittaja tai tuotantoeläinhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Osara
Huikuntie 33
39230 Osara

Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Osara

Osaran maaseutuopetusyksikkö on osa Saskyn Ammatti-instituutti Iisakkia. Osaralla voi opiskella luonto- ja ympäristöalaa (luonnonvaratuottaja, luonto-ohjaaja, luonnontuoteneuvoja ja luonnontuotejalostaja) sekä maatalousalaa (maaseutuyrittäjä). Maatalousalalla voit erikoistua joko hevostalouteen, tuotantoeläimiin tai maatalouden teknologiaan. Osaran maaseutuopetusyksikkö sijaitsee kolmostien varressa 45 km päässä Tampereelta keskellä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Osara ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu