Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammatti-instituutti Iisakki, Osaran maaseutuopetusyksikkö

Maaseutuopetusyksikkö on toisen asteen ammatillinen oppilaitos keskellä kaunista ja viljavaa kulttuurimaisemaa. Osaralla voit suorittaa maatalousalan perustutkinnon (maaseutuyrittäjä) tai luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon (luonnonvaratuottaja).

Osara sijaitsee Hämeenkyrössä, noin 45 km Tampereelta ja on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Oppilaitoksen opetusmaatila on luonnonmukaisessa tuotannossa. Maatilalla on peltoa 125 ha ja metsää 180 ha. Maatilalla harjoitetaan maidontuotantoa, pienimuotoista lammastaloutta, tallitoimintaa ja metsätaloutta. Noin puolet tallin hevosista on opetuskäytössä olevia omia hevosia ja toinen puoli asiakkaiden, henkilökunnan ja oppilaiden hevosia. Hoitohevosia hoidetaan opiskelijavoimin. Metsäalueita hyödynnetään erityisesti luonto-opetuksessa luonnossa liikkuen, marjastaen ja sienestäen. Peltoja viljellään kotieläintuotannon tarpeisiin.

Haluatko lisätietoa Osaran maaseutuopetusyksikön koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Osaran maaseutuopetusyksikön koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Osaran maaseutuopetusyksikölle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Ammatti-instituutti Iisakki, Osaran maaseutuopetusyksikkö? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Ammatti-instituutti Iisakki, Osaran maaseutuopetusyksikkö

Huikuntie 33
39230 Osara

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 4 arviointiin

Maarit Kola
Tässä on koulu jossa opettajat ja oppilaat kohtaa ihmisinä toisensa, opiskelu räätälöidään tapauskohtaisesti ja pyritään tekemään siitä tarvetta palveleva. Meillä uusina maatilallisina kumpikin kävi koulun läpi, mies sai suoritettua viimeisen näyttönsä meidän kotitilalla 350km päässä koululta, opettaja tuli siis kylään. Parempaa ruokaa ei myösk...
Näytä kokonaan
Vaeltaja1
Menninkäinen
Valitettavasti en tällä hetkellä suosittelisi koulua, syitä tähän ovat: - liian pienet resurssit, lähiopetusta useimmiten vain 4 vrk./kk. Lähiopetus on ihan hyvää, mutta käytännön opiskelua perusopinnoissa ei kuitenkaan ensimmäisenä vuotena kuitankaan ole paljoa, vaan tunnit menevät useimmiten sisällä luokassa istuessa ja opettajan puhetta kuun...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(3,8)
Perustuu 4 arviointiin
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Ammatti-instituutti Iisakki, Osaran maaseutuopetusyksikkö täytä seuraavat tiedot: