Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

3D-tulostus ja mallintaminen | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ikaalinen
Ammatilliset perustutkinnot

Video

3D-tulostus ja mallintaminen | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto | IKATA

3D-tulostus ja mallintaminen | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto

3D -tulostuksen ja mallintamisen artesaani tekee tuotesuunnittelua ja tuotteita hyödyntäen eri tulostustekniikoita, kuten FDM, SLA, SLS, SLM ja materiaaliruiskutus. Lisäksi hän valmistaa malleja ja tuotteiden prototyyppejä käsityövälineillä ja koneilla. Materiaaleja työstetään monin eri menetelmin sekä käsityövälineillä että koneilla. Hän työskentelee valmistuttuaan yrityksissä ja suunnittelutoimistoissa tuotekehitystiimin jäsenenä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Opintojen sisältö

Opinnot sisältävät luonnosten, esityskuvien ja mallien tekoa eri tekniikoilla sekä kuvankäsittely- ja 3D -mallinnusohjelmien ja 3D-tulostuslaitteiden käyttöä. Ammatissa tarvitaan visuaalista silmää, kädentaitoja ja kolmiulotteista hahmotuskykyä.

Sijoittuminen työelämään

3D -tulostuksen ja mallintamisen artesaaneja työskentelee tuotekehitystehtävissä teollisuudessa, muotoilu- ja arkkitehtitoimistoissa, museoissa, tv:n ja teatterien tarpeistossa ja lavasteiden valmistajina, sekä yrittäjinä. Opiskelu antaa valmiuksia muotoilualan jatko-opintoihin korkeakouluissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta 3D-tulostus ja mallintaminen | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, tuotteen valmistuksen osaamisala, 3D- tulostuksen ja mallintamisen artesaani

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 3D-tulostus ja mallintaminen | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

» Ikata somessa

Ikata on valtakunnallisesti arvostettu, Suomen suurin ja laaja-alaisin taideteollisuusalan oppilaitos ja se on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Ikata tunnetaan erikoisalojen kouluttajana sekä alansa kehittäjänä. Artesaaneiksi opiskelevat ja valmistuneet ammattilaiset ovat menestyneet voitokkaasti mm. Vuoden Artesaani sekä Taito-Finlandia kilpailuissa. 3D-tulostus ja mallintaminen,...


Lue lisää oppilaitoksesta Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

Eino Salmelaisen katu 20
39500 Ikaalinen

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Matti Mäenpää
Loistava ja lämmin ilmapiiri. Oppilaiden ja opettajien yhteistyö saumatonta. Itse suorittanut metalliartesaanin tutkinnon ja nyt menossa muotoilu ja mallintaminen. Suosittelen kaikille.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(3,8)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele itsesi onnelliseksi!

Kymenlaakson opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan erikoistunut kansanopisto, jossa voit opiskella lukukauden tai lukuvuoden.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta 3D-tulostus ja mallintaminen | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: