Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korusuunnittelu ja -valmistus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, IKATA
Yhteenveto
Pituus: 2-3 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku ja jatkuva haku
   
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Paikkakunta: Ikaalinen
Koulutustyyppi: Ammatilliset perustutkinnot

Video

Suorita korusuunnittelun ja -valmistuksen koulutus IKATAssa

Korusuunnittelu ja -valmistus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto

Korusuunnittelu ja -valmistus

Korusuunnittelu ja -valmistus

Korusuunnittelun opinnoissa perehdytään monipuolisesti korujen suunnitteluun ja valmistukseen. Keskeisenä materiaalina korunvalmistuksessa käytetään lasia monissa eri muodoissa.

Opintojen sisältö

Opintojen aikana tulevat tutuksi eri lasintyöstötekniikat. Lampputekniikkaan keskitytään usean opintoviikon ajan mm. lasihelmien ja -korujen valmistuksessa. Lisäksi opitaan kuparifolio-, hiekkapuhallus-, lasinsulatus-, lasimaalaus- ja lasinpuhallustekniikoiden mahdollisuuksia.
Lasin lisäksi opitaan monipuolisesti eri materiaalien käyttöä korujen valmistuksessa. Koruja suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisiksi uniikkituotteiksi sekä sarjavalmisteisiksi tuotteiksi. Koko koulutuksen ajan huomioidaan kaikkia niitä tekijöitä, jotka muodostavat tuotteista laadukkaan myyntituotekokonaisuuden. Lisäksi opitaan käyttämään ja hyödyntämään tietotekniikkaa ammattitoiminnassa.

Sijoittuminen työelämään

Korusuunnittelun artesaani voi työskennellä omassa studiossaan tai korunvalmistuskurssien ohjaajana eri kouluissa, kurssikeskuksissa, opistoissa ja nuorisotaloissa. Opiskelija saa valmiudet yrittäjänä toimimiseen ja hyvän pohjan mahdollisille jatko-opinnoilleen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Korusuunnittelu ja -valmistus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakijoilta vaaditaan pohjakoulutuksena peruskoulu tai lukio. Koulutukseen voivat hakea myös ne, joilla on jo aiemmin suoritettuna toisen asteen ammatillinen tutkinto.

Korusuunnittelun ja -valmistuksen koulutukseen haetaan yhteishaun tai jatkuvan haun kautta täyttämällä sähköinen hakulomake oppilaitoksen kotisivuilla.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, tuotteen valmistuksen osaamisala, korusuunnittelun ja -valmistuksen artesaani

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Korusuunnittelu ja -valmistus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, IKATA

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, IKATA

» IKATA somessa

IKATA on valtakunnallisesti arvostettu, Suomen suurin ja laaja-alaisin taideteollisuusalan oppilaitos. IKATA tunnetaan erikoisalojen kouluttajana sekä alansa kehittäjänä. Artesaaneiksi opiskelevat ja valmistuneet ammattilaiset ovat menestyneet voitokkaasti mm. Vuoden Artesaani sekä Taito-Finlandia kilpailuissa. 3D-tulostus ja mallintaminen, Tapahtuma- ja messurakentaminen, Asesepäntyö sekä Kitaranrakennus...


Lue lisää oppilaitoksesta Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, IKATA ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, IKATA

Eino Salmelaisen katu 20
39500 Ikaalinen

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvioinnit

Korusuunnittelu ja -valmistus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.