Ammattitutkinnot

Taideteollisuusalan ammattitutkinto | artesaani | kultaseppä

Pituus
1 lukukausi
Opiskelukieli
suomi
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 lukukausi
Opiskelukieli
suomi
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Taideteollisuusalan ammattitutkinto | artesaani | kultaseppä

Kultaseppä

Syvennä jalometallialan osaamistasi opiskelemalla kultasepän ammattitutkinto. Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on jo alan perustutkinto tai koulutusta vastaavaa työkokemusta/harrastuneisuutta, ja haluat kehittää osaamistasi ja verkostojasi. Opintojen aikana syvennetään jo saatuja oppeja ja opitaan uusia tekniikoita, kuten kivenistutusta ja jalo- ym. metallien tuntemista. Valinnaisina opintoina voit perehtyä verkkokauppaan, yrittäjyyteen, kansainvälisyyteen tai näyttelytoimintaan.

Kultaseppä valmistaa ja korjaa asiakkaiden toiveiden mukaisesti jalokivikoruja ja muita kultasepänalan tuotteita. Työssä yhdistyvät perinteiset työmenetelmät ja nykyaikainen teknologia.

Ammatissa vaaditaan hyvää keskittymiskykyä, pitkäjänteisyyttä, luovuutta, sorminäppäryyttä, huolellisuutta ja asiakaspalvelutaitoja.

Kultaseppä työllistyy kello- ja kultasepänliikkeiden palvelukseen, teollisuuteen tai toimii yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan ammattitutkinto | artesaani | kultaseppä, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Sastamala
  • suomi
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on suoritettu kyseisen alan perustutkinto, riittävä alan työkokemus tai merkittävä alan harrastuneisuus.

Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. Koulutuksen alussa jokaisen opiskelijan osaaminen kartoitetaan ja jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma HOKS.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan ammattitutkinto, kultaseppä

Kustannukset

400 e/tutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan ammattitutkinto | artesaani | kultaseppä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Tyrvään käsi-ja taideteollisuusoppilaitos
Sastamalankatu 2
38210 Sastamala

Inspiroiva luovien alojen oppilaitos

» Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos somessa Inspiroiva luovien alojen oppilaitos Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos sijaitsee Sastamalan keskustassa ja on osa Sasky koulutuskuntayhtymää. Opinnot sopivat kädentaidoista kiinnostuneelle opiskelijalle, joka haluaa kehittää omia taitojaan ja valmistua taideteollisuusalan ammattilaiseksi, artesaaniksi. Voit valita jalometallialan, kaiverrusalan,...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Tyrvään käsi-ja taideteollisuusoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu