Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ylemmät AMK-tutkinnot

Vanhustyö | YAMK

Pituus
1,5-2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yheishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1,5-2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yheishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Vanhustyö | YAMK

Opinnoissa kouluttaudut laaja-alaiseksi vanhustyön osaajaksi ja kehittäjäksi. Saat valmiudet toimia itsenäisesti alan vaativissa asiantuntija-, koordinointi-, kehittämis- ja johtamistehtävissä. Opinnot perustuvat monialaiseen gerontologiseen tietoperustaan ja tutkimukseen. Opiskelet moniammatillisessa ryhmässä tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa.

Koulutus antaa sinulle valmiuksia arvioida, tukea ja edistää ikääntyneiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä sekä kehittää vanhustyötä sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmissä sekä alueellisesti että kansallisesti. Keskeistä on tulevaisuuden muutostarpeiden arviointi ja uudenlaisen toimintakulttuurin edistäminen vanhustyöhön.

Vanhustyön (ylempi AMK) tutkinto-ohjelman tavoitteena on kouluttaa laaja-alaisia vanhustyön osaajia, kehittäjiä ja johtajia.

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti verkko- ja lähiopetuksena (n. 2 lähipäivää / kk) päiväopetuksena. Osa opetuksesta toteutetaan ajankohdasta riippumattomina verkko-opintoina.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Pori
  • Viimeinen hakuaika: Yheishaku

Hakeminen

Pohjakoulutusvaatimuksena; Fysioterapeutti (AMK), geronomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), sairaanhoitaja (AMK), sosionomi (AMK), terveydenhoitaja (AMK).

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Master of Social Services and Health Care

Satakunnan ammattikorkeakoulu
Satakunnankatu 23
28130 Pori

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulun löydät länsirannikolta meren ääreltä ja Kokemäenjoen rannalta. Neljällä paikkakunnalla voit opiskella yli 30 koulutuksessa. SAMKin modernit kampukset luovat mahtavan pohjan käytännönläheiselle opiskelulle. Jokaisella alalla tehdään paljon yritysyhteistyötä erilaisissa projekteissa, joissa pääset ratkomaan aitoja työelämän ongelmia soveltamalla teoriaa käytäntöön....

Lue lisää oppilaitoksesta Satakunnan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu