AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Restonomi (AMK) | hyvinvointimatkailun kehittäminen | päivätoteutus

Savonia-ammattikorkeakoulu, paikassa Kuopio
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Restonomi (AMK) | hyvinvointimatkailun kehittäminen | päivätoteutus

Hyvinvointimatkailuun suuntautuneena restonomina olet osaava ja erottuva matkailu- ja ravitsemisalan kehittämisen asiantuntija. Savonia-ammattikorkeakoulun tutkinto-ohjelma on uusi ja ainutlaatuinen koko Suomessa!  

Hyvinvointimatkailu on yksi voimakkaimmin kasvavista matkailun muodoista. Alan kehittämis- ja liiketoimintaosaajille on kovaa kysyntää kotimaassa ja ulkomailla. Lähivuosina alalle syntyy paljon uusia työpaikkoja. Matkailu- ja ravitsemisalan lisäksi hyvinvointimatkailun restonomina voit työskennellä laaja-alaisesti muissakin palvelualan kehittämistehtävissä. Panostamme myös sinun hyvinvointiisi opiskelijana ja tulevana ammattilaisena. 

Savoniasta valmistuneet restonomit ovat olleet valmistumisvaiheessa Suomen tyytyväisimpiä opintoihinsa. Opiskelijamme arvostavat yhteisöllistä ja välitöntä opiskeluilmapiiriämme sekä modernia kampustamme. Savoniassa ja viihtyisässä hyvän elämän pääkaupungissa Kuopiossa on mukava opiskella restonomiksi! 

Koulutuksen sisältö

Savonia-ammattikorkeakoulun restonomikoulutus on käytännönläheistä ja joustavaa.  

Päivätoteutuksen opinnot toteutetaan lähiopetuksena pääsääntöisesti kampuksella. Yritysprojektit ja -vierailut sekä opintomatkat tarjoavat verkostoitumismahdollisuuksia ja kehittävät osaamistasi. Käytännönläheisyyttä tukevat myös monipuoliset harjoittelumahdollisuudet. Jos työskentelet opintojen aikana matkailu- ja ravitsemisalan työtehtävissä, voit hyödyntää työpaikkaasi oppimisympäristönä.   

Asiantuntijuutesi ja osaamisesi kehittyvät opintojen aikana perusosaamisesta syvempään ammatilliseen osaamiseen. Syventävissä opinnoissa korostuvat elämyksellisten ja vastuullisten hyvinvointimatkailupalveluiden suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Hyvinvointimatkailuosaamisesi kehittyy koulutuksen aikana laaja-alaisesti myös ruoka- ja ravitsemusnäkökulmista.  

Valinnaisilla opinnoilla voit rakentaa opinto- ja urapolkuasi haluamaasi suuntaan. Voit syventää osaamistasi esimerkiksi kansainvälisessä matkailussa tai ravitsemuksessa hyvinvoinnin osatekijänä. Jos suunnittelet yrittäjyyttä, voit valita yrittäjyyteen valmentavia opintoja.  

Kielitaitoasi voit kehittää Savonian monipuolisen ja työelämälähtöisen kielitarjonnan myötä. Kansainvälistymistäsi tukee mahdollisuus suorittaa harjoittelu tai osa opintojasi ulkomailla.   

Uramahdollisuudet

Restonomit työllistyvät laajasti eri työtehtäviin. Restonomin tutkinto antaa sinulle erinomaiset valmiudet työskennellä matkailu- ja ravitsemisalan esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä Suomessa ja ulkomailla.  

Restonomit voivat työllistyä myös muihin kuin matkailu- ja ravitsemisalan tehtäviin. Matkailun ja hyvinvoinnin sekä liiketoimintaosaamisen yhdistelmällä edessäsi on valtavasti uramahdollisuuksia. Savonian restonomiopinnot antavat sinulle hyvän pohjan myös yrittäjyyteen.  

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Restonomi (AMK) | hyvinvointimatkailun kehittäminen | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi (AMK) | hyvinvointimatkailun kehittäminen | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu