Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailun koulutus | restonomi | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Kevät
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Kajaani
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Matkailun koulutus | restonomi | monimuotototeutus

Matkailun koulutus, restonomi

Matkailun koulutus | restonomi | monimuotototeutus

Restonomin monimuotokoulutus antaa sinulle valmiudet matkailualan kehittämistehtäviin, alan myynti-, markkinointi- ja tuotantotehtäviin, esimiestehtäviin sekä itsenäiseksi yrittäjäksi.

Matkailu- ja ravitsemisalan monitoimiosaajalle on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Kajaanin ammattikorkeakoulussa alkava koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä matkailun monitoimiosaajaksi. Koulutuksessa saat valmiudet matkailualan kehittämistehtäviin, alan myynti-, markkinointi- ja tuotantotehtäviin, esimiestehtäviin sekä itsenäiseksi yrittäjäksi.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Restonomin ammattiopinnoissa keskitytään matkailu- ja ravitsemisalan keskeisiin sisältöihin kuten esim. vastuulliseen, asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen liiketoimintaosaamiseen, esimiesosaamiseen ja tapahtuminen sekä matkailutuotteiden kehittämiseen. Koulutuksen myötä sinusta kehittyy monialaiseen yhteistyöhön kykenevä matkailualan osaaja. 

Opinnoissa huomioidaan työelämälähtöisyys. Opintojen aikana on mahdollisuus rakentaa yhteistyötä tai verkostoitua alueen matkailun elinkeinoelämän kanssa ja työn opinnollistamisen avulla on myös mahdollisuus yhdistää opiskelu ja työn tekeminen esim. alueen yrityksissä.

Opinnos suoritetaan monimuoto-opiskeluna, joka tapahtuu pitkälti itsenäisesti etäopiskeluna ja verkko-oppimisympäristöjä hyödyntäen. Lähikontaktitapaamisia on opintojen aikana 1–2 kertaa kuukaudessa. Lähikontaktitapaamissa voidaan hyödyntää myös verkkoympäristöjä. Opinnot kestävät keskimäärin 3,5 vuotta, mutta nopeutetuissa opiskeluvaihtoehdoissa voi restonomitutkinnon suorittaa jopa 2–2,5 vuodessa.

Restonomi työelämässä

Valtaosa restonomeista työllistyy yrityksiin ja työskentelee majoitus- ja ravitsemisliiketoiminnan, ohjelmapalveluiden sekä matkailumarkkinoinnin ja -kaupan palveluksessa. Lisäksi restonomeja työskentelee muilla aloilla, kuten koulutustehtävissä tai yrittäjinä.

Opintojen aikana rakennetaan yhteistyötä alan yritysten ja organisaatioiden kanssa. Restonomin tutkinto antaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia haasteellisiin ja mielenkiintoisiin töihin ja kehittyvään työuraan, aina johtotehtäviä myöten.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailun koulutus | restonomi | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailun koulutus | restonomi | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Matkailun koulutus | restonomi | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 16 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Matkailun koulutus | restonomi | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: