Sivuston käyttötapa: Mobiili

Savonlinnan Taidelukio

Savonlinnan Taidelukio

Savonlinnan Taidelukio on Pohjoismaiden vanhin erikoislukio, jossa on kuvataidelinja ja musiikkilinja. Opintojen lopuksi opiskelijat saavat lukion päättötodistuksen ja suorittavat ylioppilastutkinnon. Opintoihin sisältyy monipuolisesti kuvataidetta tai musiikkia, kuten maamme muissakin erikoislukioissa.

Taidelukion suoritettuaan monet opiskelijat hakeutuvat kuvataiteen tai musiikin ammattiopintoihin. Opiskelijoilla on myös hyvät valmiudet jatkaa opintojaan millä tahansa alalla, sillä koulussa voi opiskella muun muassa pitkää matematiikkaa, monipuolisesti kieliä ja reaaliaineita. Lukion tilat ja laitteet ovat ajanmukaiset, joita voi hyödyntää myös koulutyön ulkopuolisella ajalla.

Opiskelijoita ympäri Suomea

Taidelukioon hakee opiskelijoita ympäri Suomen. Opiskelijoita on yhteensä noin 300, joista kolmannes on musiikkilinjalaisia. Musiikkilinjan sisällä toimii pieni ooppera/musiikkiteatterikoulutus.

Olennainen osa taidelukion toimintaa ovat poikkitaiteelliset produktiot, konsertit, näyttelyt ja opintomatkat. Koululla on paljon kansainvälisiä yhteyksiä.

Haluatko lisätietoa Savonlinnan taidelukion koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Savonlinnan Taidelukion koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Savonlinnan Taidelukiolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Lukiot ja erikoislukiot
Lukiokoulutus Paikkakunta
Kuvataidelukio Savonlinna
Musiikkilukio Savonlinna

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Savonlinnan Taidelukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Savonlinnan Taidelukio

Sotilaspojankatu 3
57100 Savonlinna

 Näytä puhelinnumero
www.taidelukio.fi

Arvioinnit

Papapapaa
(5)
Huippu koulu :D Suosittelen, upea yhteishenki!
-
(4)
Taikkari on tuonut mun elämään paljon. On helppo löytää samanhenkisiä ihmisiä - vaikka on toki tässäkin koulussa ihan kaikenlaista porukkaa, ei pelkästään mitään baskeri päässä taivaanrantaa maalaavia. Oon löytänyt tiiviin ja ihanan kaveriporukan ja rakastunut taidehistoriaan. Taikkari on mahtava paikka, mutta klikkejä täälläkin on ja sitä l...
Näytä kokonaan
Ronja
(5)
Savonlinnan taidelukio on ehdottomasti paras paikka! Täällä on ihana ilmapiiri ja mukavia, sekä kannustavia opettajia. Itselleni tästä koulusta on tullut kuin "toinen koti", tänne on aina mukava tulla ja täällä saa aina olla oma itsensä. Musapuolella oppii tosi paljon uutta ja opiskelu on mielenkiintoista ja tietysti kivaa! Esim. Musiikkitekno...
Näytä kokonaan
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Savonlinnan Taidelukio täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Savonlinnan Taidelukio
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 31 arviointiin