Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri

Automaatiotekniikan koulutus, monimuotototeutus

Automaatiotekniikan insinööri on keskeinen osaaja yhteiskunnan eri alojen kuten muun muassa teollisuuden ja liikenteen kehityksessä. Atomaatiotekniikan koulutuksessa voit suuntautua mieltymyksesi mukaan joko koneautomaatioon tai sähköautomaatioon.

Palkitut Suomen kärkipään laboratoriot mahdollistavat käytännönläheisen oppimisen ja teoreettisen tiedon yhdistämisen käytännön työelämän taidoiksi. Automaatiotekniikan opinnoissa sinulla on mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto, jolloin saat kansainvälisen kokemuksen lisäksi samalla kaksi tutkintoa yhdellä kertaa!

Teoria ja käytäntö yhdistyy opiskelussa

Automaatiotekniikan insinööri on näkyvä vaikuttaja teollisuudessa, liikenteessä, autoissa ja rakentamisessa. Automaatiotekniikan insinöörikoulutuksessa voit suuntautua mieltymyksesi mukaan joko koneautomaatioon tai sähköautomaatioon.

  • Koneautomaatiossa opit automaattisen koneen tai tuotantolinjan suunnittelun, ohjelmoinnin, simuloinnin ja valmistuksen periaatteet.
  • Sähköautomaatiossa keskitytään sähkö- ja automaatiosuunnitteluun, ohjelmointiin ja simulointiin.

SeAMK tarjoaa myös työelämässä oleville ja osaamistaan kehittäville mahdollisuuden opiskella automaatiotekniikan insinööriksi. Tässä monimuotona tapahtuvassa opetuksessa lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti torstai-iltana ja perjantaina sekä joka toinen lauantai. Päiväopetuksen tavoin myös monimuoto-opiskelijoilla on käytössään huippuluokan laboratoriot. Opetuksessa voidaan käyttää myös verkko-opetusta yhtenä opiskelumenetelmänä.

Monimuoto-opintoihin pyrkiessäsi huomioidaan aiemmat ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opintosi. SeAMKissa hyväksytään myös toisessa ammattikorkeakoulussa suoritetun aikuisten tekniikan ja liikenteen alan koulutuksen valintakoetuloksen, mikäli koulutus kuuluu samaan valintakoeryhmään.

Työelämä

Seinäjoen automaatiotekniikan insinöörin opinnot valmentavat opiskelijamme siirtymään asiantuntijaksi työelämän palvelukseen. Jatkuvasti muovautuva työelämä digitalisoitumisineen tarjoaa mahdollisuuksia näyttää osaamistaan koneiden, tuotantolinjojen ja ohjausjärjestelmien ohjelmoinnin, myynnin ja oston parissa. Koulutuksemme on lähettänyt maailmalle ja yrittäjyyteen monipuolisen asiantuntijajoukon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMKin visiona on olla paras korkeakoulu opiskelijoille. Tärkeitä arvoja ovat kansainvälisyys, yrittäjähenkisyys, vastuullisuus,  ja yhteisöllisyyttä korostava SeAMK-henki. SeAMKista on tähän mennessä valmistunut yli 17 000 tutkinnon suorittanutta, joista kaksi kolmasosaa on jäänyt alueelle työhön. SeAMK on lisäksi saanut erinomaisia arvioita...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: