Sivuston käyttötapa: Mobiili

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 4 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloitus: Syksyllä
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Seinäjoki
Koulutustyyppi: AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Automaatiotekniikan insinööriAutomaatiotekniikan koulutus, monimuotototeutus

SeAMK tarjoaa myös työelämässä oleville ja osaamistaan kehittäville mahdollisuuden opiskella automaatiotekniikan insinööriksi. Tässä monimuotona tapahtuvassa opetuksessa lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti torstai-iltana ja perjantaina sekä joka toinen lauantai. Päiväopetuksen tavoin myös monimuoto-opiskelijoilla on käytössään huippuluokan laboratoriot. Opetuksessa voidaan käyttää myös verkko-opetusta yhtenä opiskelumenetelmänä.

Monimuoto-opintoihin hakeutuessa aiemmat ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opinnot huomioidaan. SeAMKissa hyväksytään myös toisessa ammattikorkeakoulussa suoritettu aikuisten tekniikan ja liikenteen alan koulutuksen valintakoetulos, mikäli koulutus kuuluu samaan valintakoeryhmään.

Teoria ja käytäntö yhdistyy opiskelussa

Automaatiotekniikan insinööri on näkyvä vaikuttaja teollisuudessa, liikenteessä, autoissa ja rakentamisessa. Automaatiotekniikan insinöörikoulutuksessa voit suuntautua mieltymyksesi mukaan joko koneautomaatioon tai sähköautomaatioon.

  • Koneautomaatiossa opit automaattisen koneen tai tuotantolinjan suunnittelun, ohjelmoinnin, simuloinnin ja valmistuksen periaatteet.
  • Sähköautomaatiossa keskitytään sähkö- ja automaatiosuunnitteluun, ohjelmointiin ja simulointiin.

Palkitut Suomen kärkipään laboratoriot mahdollistavat käytännönläheisen oppimisen ja teoreettisen tiedon yhdistämisen käytännön työelämän taidoiksi. Automaatiotekniikan koulutus tarjoaa myös loistavan väylän kansainvälistyä insinööriopinnoissa. 

Suoritettu tutkinto antaa valmiudet suunnitella tehokkaampia ja joustavampia tuotantoprosesseja. SeAMKista valmistuvalla automaatioinsinöörillä on valmiudet tehostaa ja kehittää toimintaa teollisuuden tarpeisiin. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu


Talouselämä-lehden (33/2013) tekemän 25 ammattikorkeakoulun vertailun mukaan SeAMK on innovatiivinen korkeakoulu, jossa on tyytyväisiä opiskelijoita. Myös kansainvälisyydessä, opintojen edistymisessä ja työllistymisessä SeAMK on kymmen parhaan joukossa. Kaikilla kriteereillä SeAMK sijoittui vertailussa neljänneksi. SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit

Automaatiotekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.