🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri | bio- ja elintarviketekniikka | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Insinööri | bio- ja elintarviketekniikka | päivätoteutus

SeAMKissa on Suomessa ainutlaatuinen ruoka-alan osaamiskeskittymä. Bio- ja elintarviketekniikan opinnoissa luodaankin katsaus koko ruokajärjestelmään: elintarviketeollisuuden lisäksi maatalouteen, ruokapalveluihin sekä kuluttajan näkökulmaan. Bio- ja elintarviketekniikan insinööriopinnoissa opiskellaan, miten turvallisista raaka-aineista tehdään kuluttajien toiveiden ja trendien mukaista ruokaa. Ruokaketjun toimintaan opiskelija perehtyy erityisesti elintarviketeollisuuden näkökulmasta. Hän hankkii ammattialalla tarvittavia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä luonnontieteellistä taustaosaamista.

Opiskelija pääsee soveltamaan ammattiaineosaamistaan laboratorioharjoituksissa ja työelämälähtöisissä harjoitus- ja kehittämistehtävissä. Yritystoiminnasta kiinnostuneet opiskelijat pääsevät Business Hubissa hiomaan omaa yritysideaansa yhdessä asiantuntijaverkon kanssa.

Opinnot antavat valmiuksia vastata tulevaisuuden ruoka-alan haasteisiin, joiden ratkomiseen tarvitaan raaka-aineiden tuntemusta ja prosessiosaamista sekä kykyä luoviin ratkaisuihin.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kuulut yhteensä 5000 seamkilaisen joukkoon. SeAMKissa on vahva yhteisöllisyys ja me-henki. Vuorovaikutus opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken on helppoa. Meillä on tekemisen meininki! Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. Tämä todentaa hyvin...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu