Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Ei arviointeja

Insinööri | tietotekniikka | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Insinööri | tietotekniikka | päivätoteutus

SeAMKin tietotekniikan koulutus on sinulle, joka haluat yhdistää tekniikan ja yrittäjyyden opintoja täysin uudella tavalla. Koulutus pohjautuu SeAMKin kansallisesti merkittäviin vahvuusaloihin: teollisen internetin osaamiseen sekä yrittäjyyden ja kasvun edistämiseen.

Tieto- ja ohjelmistoteknistä osaamista tarvitaan nyt kaikkialla. Yhä useammat palvelut tuotetaan digitaalisesti tietojärjestelmien avulla. Tietotekniikkaa tarvitaan myös teollisuudessa, esimerkiksi tuotantolinjojen sekä koneiden ja laitteiden ohjauksessa. Nykyään yhä useampi laite on kytketty internetiin ja laitteilta saatua analysoidaan pilvipalveluissa liiketoiminnan tarpeisiin. Digitalisoitumisen myötä tietotekniikan ammattilaisia tarvitaan yhä enemmän ja esimerkiksi ohjelmistosuunnittelijoista on tällä hetkellä huutava pula.

Teollisuusyritysten näkökulmilla ja tarpeilla on suuri merkitys koulutuksen sisällössä. Tietotekniikan ja ohjelmistoalan tehtävissä teknisen osaamisen lisäksi asiakastarpeen ymmärtäminen ja yrittäjähenkinen työskentelytapa ovat erittäin merkittävässä roolissa. Uusi koulutus antaa erinomaiset eväät työskennellä niin olemassa olevien teollisuus- ja ohjelmistoyritysten tehtävissä kuin ohjelmistoalan yrittäjänäkin. Koulutuksen yksityiskohtaisessa suunnittelussa ja toteutuksessa tehdään tiivistä yhteistyötä alueen yritysten kanssa.

Tietotekniikan opinnot

Tietotekniikan tutkinto-ohjelman opetuksessa yhdistyvät teoria- ja projektiopinnot saumattomaksi kokonaisuudeksi, jossa jo opintojen alusta alkaen opiskellaan työelämää mallintavassa ympäristössä muun muassa virtuaaliyrityksen muodossa. Liiketoimintaosaaminen ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen seuraavat mukana läpi tutkinto-ohjelman ja antavat sinulle erinomaiset valmiudet toimia tietoteknisten asiantuntijatehtävien eturintamassa tai niin halutessasi myös yrittäjänä.

Tutkinto-ohjelman opinnot nojaavat osaltaan vahvaan teoriapohjaan ja siihen liittyviin projektiopintojaksoihin. Opintojen aikana tehdään niin IoT-järjestelmiin, ohjelmistotuotantoon kuin yritystoimeksiantoonkin liittyviä merkittäviä projektiopintoja. Kumppaniyritystemme läheinen yhteistyö tutkinto-ohjelman opetuksessa antaa sinulle erinomaisia mahdollisuuksia saada ajantasaista työelämäymmärrystä ja myös luoda kontakteja mahdollisiin tuleviin työnantajiin.

Opintojen aikana saat kattavan ohjelmistotuotanto-osaamisen lisäksi vahvaa perusosaamista myös muun muassa teollisen internetin sovelluksista, tietoverkkoteknologioista ja menetelmätaidoista kuten projektin- ja versionhallinnasta sekä testaamisesta. Syventävissä opinnoissa voit keskittyä lisäksi esimerkiksi palvelinteknologioihin, elektroniikka ja sulautettuihin järjestelmiin tai vaikkapa verkkoliiketoimintaan. Vaihtoehtoisia syventävien opintojen moduleja on useita.

Tietoteknisten ja liiketoimintaan liittyvien taitojen lisäksi opetuksemme tapahtuu SeAMKin kansainvälisessä ympäristössä, mikä kehittää osaamistasi myös kansainvälisiä työtehtäviä varten. Osa opintojaksoista opetetaan englanniksi, mikä tukee myös tietotekniikan vahvasti englanninkielisen ammattisanaston osaamista.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK), Tietotekniikka

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaan ja hakuohjeisiin.  SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaa kuudella alalla: Kulttuuriala Liiketalouden ja hallinnon ala Luonnonvara-ala Ravitsemisala...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu