Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaalialan koulutus | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 2 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Aloitus: Ei mukana kevään 2019 yhteishaussa
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Seinäjoki
Koulutustyyppi: Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaalialan koulutus | YAMK

Sosiaalialan koulutus

Sosiaalialan koulutus | YAMK

Sosiaali- ja terveysala tarvitsee jatkuvasti osaavaa ja uudistuvaa ja muutoksessa taitavaa työvoimaa. Sosiaali- ja terveysalan ylemmän AMK-tutkinnon avulla on mahdollista päivittää osaamista johtamisen, kehittämisen ja tutkimisen alueilla ja luoda samalla erinomaisia kontakteja alan toimijoihin. Opintojen aikana on mahdollista saada myös näkymiä alan muihin, kuin itselle tuttuihin alan tehtäviin ja organisaatioihin.

Opintojen sisältö

Opiskelu sosiaali- ja terveysalan ylemmissä AMK-opinnoissa kohdentuu kolmeen pääteemaan: sosiaalipalveluiden asiantuntijuuteen, tutkimukseen, kehittämistoimintaan sekä johtamiseen.

Kehittäminen käsittää sekä työelämän kehittämisen että henkilökohtaiseen kehittymiseen. Työelämän kehittäminen voi kohdistua esimerkiksi asiakastyön tai palveluorganisaation käytäntöihin kansalais- ja aluelähtöisestä näkökulmasta. Henkilökohtainen kehittyminen on avainasioita sosiaalialan YAMK-tutkinnon suorittamisessa. Opintojen aikana havainnoidaan ja tunnistetaan kehitettäviä kohteita ja sovelletaan käytäntöön uusinta kotimaiseen ja kansainväliseen tutkimukseen perustuvaa tietoa.

Myös aiempi osaaminen ja työelämäkokemus ovat keskeisessä roolissa ylemmän AMK-tutkinnon opinnoissa. Erilaisista taustoista tulevat opiskelijat tuovat mukanaan moniammatillista osaamista. Opinnot ovat hyvä mahdollisuus verkostoitua, tehdä yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa sekä tuoda esille näkökulmia omasta työstä.

Opiskelu edellyttää osallistumista Seinäjoella tapahtuvaan lähiopetukseen kahtena päivänä kuukaudessa (torstai ja perjantai). Lähiopetuksen lisäksi itsenäiset verkko-opintotehtävät edistävät oppimista. Teoriaopinnot ja opinnäytetyö muodostavat tiiviin kaksikon, jotka täydentävät toisiaan. Opintoja vahvistetaan lisäksi keskusteluin, ryhmätöin sekä kansainvälisellä opintojaksolla.

Koulutuksen jälkeen

Koulutuksen tavoitteena on tuottaa sosiaalialan kehittämisen asiantuntijoita. Tutkinto-ohjelma soveltuu kaikille sosiaalialan sektoreille. Koulutus tuottaa kelpoisuuden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaalialan koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Sosiaalialan koulutus | YAMK on tarkoitettu sosionomi (AMK) ja geronomi (AMK) -tutkinnon suorittaneille. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään kolmen vuoden työkokemus sosiaali-, terveys ja liikunta-alalta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (YAMK) / Geronomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaalialan koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu


Talouselämä-lehden (33/2013) tekemän 25 ammattikorkeakoulun vertailun mukaan SeAMK on innovatiivinen korkeakoulu, jossa on tyytyväisiä opiskelijoita. Myös kansainvälisyydessä, opintojen edistymisessä ja työllistymisessä SeAMK on kymmen parhaan joukossa. Kaikilla kriteereillä SeAMK sijoittui vertailussa neljänneksi. SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Arvioinnit

Sosiaalialan koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Hae rikosseuraamusalan koulutukseen!

Haemme hyviä tyyppejä huolehtimaan yhteiskunnan, rikosseuraamusalan henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisuudesta. Haku 2.1.−27.1.2019.