Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Talotekniikan perustutkinto | ilmanvaihtoasentaja

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Talotekniikan perustutkinto | ilmanvaihtoasentaja

Talotekniikan perustutkinnon suorittaneet valmistuvat putkiasentajiksi, ilmanvaihtoasentajiksi tai kylmäasentajiksi. Ala vaatii vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Ilmanvaihtoasentaja työelämässä

Talotekniikan ammattilaisen työ on vaihtelevaa ja itsenäistä. Ilmanvaihtoasentajat asentavat, korjaavat ja huoltavat joko rakennusten lämpö-, vesi- ja viemäriputkistoja ja -laitteistoja tai ilmastointiputkistoja ja -laitteistoja.

Ilmanvaihtoasentajat työskentelevät esimerkiksi LVI-alan yrityksissä, jotka tekevät LVI-urakointia uudis- ja korjausrakennustyömailla. Töitä löytyy myös kiinteistönhuoltoyritysten, rakennusteollisuuden sekä kuntien vesi-, viemäri- ja energialaitosten palveluksessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan perustutkinto | ilmanvaihtoasentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Talotekniikan perustutkinto, ilmavaihtoasentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan perustutkinto | ilmanvaihtoasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

 Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Arvioinnit

Talotekniikan perustutkinto | ilmanvaihtoasentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: