Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri (AMK) | Autotekniikka | päivätoteutus

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Tampere
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri (AMK) | Autotekniikka | päivätoteutus

Autotekniikan insinöörikoulutus tarjoaa monia mahdollisuuksia sinulle, joka haluat työskennellä ajoneuvojen ja liikkuvien työkoneiden parissa. Käytännönläheisiin opintoihin sisältyy runsaasti harjoittelua sekä innostavia projekteja. Varsinaisen autotekniikan lisäksi koulutukseen kuuluu johtamisen, asiakaspalvelun ja markkinoinnin opintoja sekä laadunhallintaa ja liiketoimintaa.

Autotekniikan insinöörinä työskentelet esimerkiksi ajoneuvojen ja liikkuvien työkoneiden katsastuksen, suunnittelun, valmistuksen, myynnin tai huollon parissa.

Tutkinto-ohjelmalla on vuositavoitteet, jotka määräytyvät opintosuunnan mukaan.

Ensimmäisen vuoden aikana opit hallitsemaan autotekniikan matemaattiset ja fysikaaliset perusteet. Ensimmäisen ja toisen lukuvuoden välissä tutustut työelämään harjoittelijana.

Toisen vuoden aikana opit hallitsemaan autotekniikan perusteet ja tutustut autoalaan harjoittelijana.

Kolmannen lukuvuoden aikana työkonetekniikan opiskelijana tutustut suunnittelun menetelmiin ja ohjelmistoihin sekä harjoittelet ohjatusti suunnittelutehtävissä. Korjaamotekniikan opiskelijana tutustut ajoneuvoliiketoiminnan tekniikkaan teoriassa ja käytännössä. Lisäksi harjoittelet ohjatusti ajoneuvoliiketoiminnan toimihenkilönä toimimista. Älykkäiden koneiden opiskelijana tutustut elektroniikan ja tietotekniikan perusteisiin ja aloitat myös käytännön harjoittelun projektiopintojen avulla.

Neljännen vuoden aikana autotekniikan opiskelijana olet mukana tiimissä, joka suunnittelee ja rakentaa Formula Student -kilpa-autoja. Formula Student on maailmalla tunnettu kilpa-autoluokka, jossa opiskelijat kilpailevat itse suunnittelemillaan ja rakentamillaan autoilla. Työkonetekniikan opiskelijana suunnittelet ajoneuvoja Student Formula -projektissa. Korjaamotekniikan opiskelijana markkinoit ja rakennat ajoneuvoja Student Formula -projektissa. Samalla opiskelet ajoneuvoliiketoiminnan taloutta. Älykkäiden koneiden opiskelijana tutustut nykyaikaisiin ohjausjärjestelmiin ja toteutat järjestelmäsuunnittelua projektiopintojen avulla.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere

Arvioinnit

Insinööri (AMK) | Autotekniikka | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele talonrakentajaksi!

Opiskele rakennusalan perustutkinto – hae koulutukseen jatkuvassa haussa!