✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Media-alan koulutus | medianomi, elokuva | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Media-alan koulutus | medianomi, elokuva | päivätoteutus

Media-alan koulutus | elokuva

Turun ammattikorkeakoulun media-alan koulutuksessa voit opiskella elokuvan erikoistumisalalla. Elokuvan koulutus antaa alan työmarkkinoilla tarvittavat vankat perustaidot ja -tiedot. Voit syventyä opinnoissa käsikirjoittamiseen, kuvaamiseen, leikkaamiseen, äänisuunnitteluun tai tuotannollisiin tehtäviin.

Elokuvan opintojen sisältö

Media-alan perusopinnoissa hankitaan perustiedot eri ilmaisumuodoista (mm. liikkuva kuva, valokuva, kirjallinen ilmaisu), media-alan toimintaympäristöstä ja lainsäädännöstä sekä kehitetään lisäksi kielten ja vuorovaikutustaitojen osaamista. Elokuvan opinnot antavat tekniset perusvalmiudet alan työtehtävissä toimimiseen, perehdyttää elokuvalliseen kerrontaan sekä tuotannollisiin tehtäviin. Elokuvan syventävissä opinnoissa voi perehtyä kameran käyttöön ja kuvailmaisuun, käsikirjoittamiseen ja elokuvan äänitöihin, elokuvaleikkaukseen ja elokuvatuotantoon.

Medianomi työelämässä

Elokuvan erikoistumisalalta valmistuneella medianomilla on monipuoliset työllistymismahdollisuudet elokuva- ja dokumenttituotannon parissa. Hän voi työskennellä tuotantoryhmässä esimerkiksi käsikirjoittajana, ohjaajana, tuottajana, tuotantopäällikkönä, leikkaajana, apulaisohjaajana, kuvaussihteerinä, tuotantoassistenttina tai järjestäjänä. Myös lavastusryhmän, kameraryhmän, valoryhmän ja äänisuunnittelun työtehtävistä löytyy monipuolisia vaihtoehtoja. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan koulutus | medianomi, elokuva | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan koulutus | medianomi, elokuva | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Media-alan koulutus | medianomi, elokuva | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan koulutus | medianomi, elokuva | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: