AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Media-alan koulutus | medianomi, elokuva | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Media-alan koulutus | medianomi, elokuva | päivätoteutus

Media-alan koulutus | elokuva

Turun ammattikorkeakoulun media-alan koulutuksessa voit opiskella elokuvan erikoistumisalalla. Elokuvan koulutus antaa alan työmarkkinoilla tarvittavat vankat perustaidot ja -tiedot. Voit syventyä opinnoissa käsikirjoittamiseen, kuvaamiseen, leikkaamiseen, äänisuunnitteluun tai tuotannollisiin tehtäviin.

Elokuvan opintojen sisältö

Media-alan perusopinnoissa hankitaan perustiedot eri ilmaisumuodoista (mm. liikkuva kuva, valokuva, kirjallinen ilmaisu), media-alan toimintaympäristöstä ja lainsäädännöstä sekä kehitetään lisäksi kielten ja vuorovaikutustaitojen osaamista. Elokuvan opinnot antavat tekniset perusvalmiudet alan työtehtävissä toimimiseen, perehdyttää elokuvalliseen kerrontaan sekä tuotannollisiin tehtäviin. Elokuvan syventävissä opinnoissa voi perehtyä kameran käyttöön ja kuvailmaisuun, käsikirjoittamiseen ja elokuvan äänitöihin, elokuvaleikkaukseen ja elokuvatuotantoon.

Medianomi työelämässä

Elokuvan erikoistumisalalta valmistuneella medianomilla on monipuoliset työllistymismahdollisuudet elokuva- ja dokumenttituotannon parissa. Hän voi työskennellä tuotantoryhmässä esimerkiksi käsikirjoittajana, ohjaajana, tuottajana, tuotantopäällikkönä, leikkaajana, apulaisohjaajana, kuvaussihteerinä, tuotantoassistenttina tai järjestäjänä. Myös lavastusryhmän, kameraryhmän, valoryhmän ja äänisuunnittelun työtehtävistä löytyy monipuolisia vaihtoehtoja. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu