AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Media-alan koulutus | medianomi, tuotanto- ja projektinhallinta | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Media-alan koulutus | medianomi, tuotanto- ja projektinhallinta | päivätoteutus

Media-alan koulutus | tuotanto- ja projektinhallinta

Media-alan koulutuksesta, tuotannon ja projektinhallinnan opinnoista valmistut medianomiksi, joka työskentelee media-alan tuotannoissa tai projekteissa suunnittelevissa, koordinoivissa tai johtavissa tehtävissä. Hallitset projektit suunnittelusta ja taloudenpidosta toteutukseen jatkuvasti muuttuvissa media-alan ympäristöissä. Voit toimia esim. tuotanto- tai projektipäällikkönä tai -koordinaattorina, tuottajana tai muuna media-alan projektiammattilaisena yrityksessä tai yhteisössä.

Tuotanto- ja projektinhallinnan koulutuksen sisältö

Opinnoissa ja työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, hyvää yleissivistystä ja monipuolista kiinnostusta media-alaa kohtaan sekä taitoa soveltaa osaamista laaja-alaisesti. Lisäksi tarvitset ideointikykyä, luovaa ongelmanratkaisukykyä, vuorovaikutus-, tiimityö- ja johtamistaitoja, vastuunottokykyä ja muutosvalmiutta. 

Tuotannon ja projektinhallinnan opinnoissa voit suunnata osaamisesi joko elokuvan tai mainonnan alan projektinhallinnallisiin tehtäviin. Tämän valinnan teet jo ennakkotehtävävaiheessa. Opintosi koostuvat media-alan yhteisistä opinnoista, valitsemasi erikoistumisalan (elokuva tai mainonnan suunnittelu) opinnoista sekä lisäksi projektinhallinnan, myynnin, projektin talouden ja projektijohtamisen opinnoista. Opinnot valmentavat sinut media-alan projekteissa työskentelevän projektiammattilaisen tehtäviin.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu